1η θέση και κύπελλο για την Ένωση Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
1η θέση και κύπελλο για την Ένωση Γαλατσίου

Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ 2024 αναδείχθηκε η Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου, επικρατώντας του Α.Ο. «ΟΔΥΣΣΕΑ» Αμαρουσίου με 3-1 σετ και… σηκώνοντας την κούπα!

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο και μια πραγματική γιορτή του βόλεϊ, η ομάδα του Γαλατσίου στέφτηκε κυπελλούχος στον τελικό F4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών. Ο τελικός ξεκίνησε με την ομάδα του «ΟΔΥΣΣΕΑ» να έχει τον πρώτο λόγο και να ξεφεύγει στο σκορ μετά τα μισά του σετ πιέζοντας από το σέρβις με καλή επίθεση και αποτελεσματικά μπλοκ. Το σετ τελείωσε με 25-20.
Το 2ο σετ υπήρξε ανταγωνιστικό και για τις δύο ομάδες, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και με 24-26 και το Γαλάτσι ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 3ο και 4ο σετ οι αθλητές της Ένωσης Γαλατσίου μεταμορφώθηκαν! Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ έδειξε νευρικότητα, το ΓΑΛΑΤΣΙ ανέπτυξε το παιχνίδι του και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του τροπαίου.
Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης (MVP) αναδείχθηκε ο αθλητής της ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου Αριστόπουλου Αλέξανδρος, την βράβευση του οποίου πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Χρήστος Σύλλας.
Ο Τάσος Πασπάλας, πρόεδρος της Ένωσης Γαλατσίου και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. μαζί με τον Μαραγκάκη Φώτιο, μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ, πραγματοποίησαν την απονομή των μεταλλίων στην φιναλίστ ομάδα του Α.Ο. «ΟΔΥΣΣΕΑ».
Την απονομή των χρυσών μεταλλίων και του τροπαίου στην Κυπελλούχο ομάδα της ΑΕΣ «Ένωση Γαλατσίου» πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σπάτων Τσέπας, ο πρόεδρος του ΕΑΟ Σπάτων Κορδής Γιάννης και ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ για την άψογη διοργάνωση και την βοήθεια που προσέφεραν στις ομάδες που συμμετείχαν.
Την Ένωση Γαλατσίου προπονεί ο Τσακιρόπουλος Αντώνης και οι αθλητές της είναι οι Τάτσης Βασίλειος, Παπαϊωάννου Αλέξανδρος, Πολυχρονόπουλος Γεώργιος, Κανελλόπουλος Λάμπρος, Παπανικολάου Ιωάννης, Αποστόλου Πέτρος, Κλάρας Δημοσθένης, Αριστόπουλος Αλέξανδρος, Καρράς Ηλίας, Κατσακούλας Βασίλειος, Τσαμουδάλης Βασίλειος, Πλούμης Φίλιππος – Αλέξανδρος, Πεπονής Ιωάννης, Φίλος Βασίλειος, Γαβαλάς Αναστάσιος, Λεοντίου Ηρακλής.

– Ημιτελικοί:

ΑΚ Ζωγράφου – ΑΟ Οδυσσεύς 3-0
(15-25, 10-25, 19-25)
ΕΑΟ Σπάτων – ΑΕΣ Ενωση Γαλατσίου 0-3 (12-25, 18-25, 21-25)
Τελικός:
ΑΟ Οδυσσεύς – ΑΕΣ Ενωση Γαλατσίου 1-3
(25-20, 24-26, 20-25, 17-25)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή