Το παράπονο της γιαγιάς – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Το παράπονο της γιαγιάς – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Η φράση «τα παράπονά σας στον Δήμαρχο» δεν είναι σημερινή. Έρχεται από πολύ παλιά.

Όταν κάτι στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας ακόμα και στη σχέση μας με τους άλλους, δεν πάει καλά και θέλουμε να το αλλάξουμε αλλά δεν μπορούμε, έρχεται η αποστομωτική φράση «τα παράπονά σου στον Δήμαρχο».
Ο Δήμαρχος είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Μπορεί να μην ισχύει και για τους 330 Δημάρχους της χώρας, ο δικός μας όμως σίγουρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ο Δήμαρχος δέχεται τα παράπονα των δημοτών, όχι μόνο για τα προβλήματα της πόλης, αλλά και για τα προσωπικά ή οικογενειακά τους.
Σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου της πόλης. Πριν μπει ο νέος ασφαλτοτάπητας, ήταν συχνά και δικαιολογημένα τα παράπονα των δημοτών για τις λακκούβες στους δρόμους. Δικαιολογημένο, όμως, από μέρους της, ήταν και το τηλεφώνημα της γιαγιάς για να διαμαρτυρηθεί προς τον Δήμαρχο γιατί, λέει, έστρωσε καινούργια άσφαλτο στο δρόμο μπροστά από το σπίτι της, έκλεισαν όλες οι λακκούβες και τώρα τα μηχανάκια τρέχουν πάρα πολύ και η ίδια κινδυνεύει!
Φιλική παραίνεση προς τους δικυκλιστές: παιδιά, μειώστε την ταχύτητα, όχι μόνο για το καλό της γιαγιάς, αλλά πρωτίστως το δικό σας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή