Εργασίες στα σχολεία εκμεταλλευόμενος τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Εργασίες στα σχολεία εκμεταλλευόμενος τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Τα σχολεία και τα παιδιά μας ύψιστη προτεραιότητα και στη νέα δημοτική θητεία, αυξήσαμε τον προϋπολογισμό για το 2024»

Νέο γύρο εργασιών στην κατεύθυνση της συντήρησης και της διαρκούς αναβάθμισης των υποδομών των σχολικών μονάδων της πόλης πραγματοποίησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εκμεταλλευόμενος το διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε ευκαιρία που τα σχολεία είναι για παρατεταμένο χρόνο κλειστά.
Έτσι, σε αυτές τις δύο εβδομάδες τα συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές, προχώρησαν σε επιδιορθώσεις, βελτιώσεις αλλά και την προσθήκη νέων κατασκευών που κάνουν τα σχολεία του Ηρακλείου πιο ασφαλή, λειτουργικά και φιλικά για τα παιδιά.
Στις κυριότερες εργασίες που έγιναν: το βάψιμο των εσωτερικών χωρών του 3ου Δημοτικού και του 6ου Γυμνασίου, οι ανακαινίσεις των αύλειων χώρων και οι κατασκευές νέων γηπέδων μπάσκετ στο 14ο Δημοτικό και το 3ο Λύκειο, η αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ στο 2ο Λύκειο, το νέο κιόσκι που τοποθετήθηκε στην αυλή του 7ου Δημοτικού, η αναβάθμιση της υποδομής για το διαδίκτυο στο 4ο Δημοτικό κ.α.
«Τα σχολεία και τα παιδιά μας αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή και σε αυτή τη νέα δημοτική θητεία. Το έργο της διαρκούς αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων δεν πρόκειται να σταματήσει, απεναντίας εντατικοποιείται με κάθε ευκαιρία που τα σχολεία είναι κλειστά και μπορούμε πιο άνετα να πραγματοποιούμε παρεμβάσεις. Θυμίζω, στον προϋπολογισμό του 2024 έχουμε προβλέψει αύξηση των δαπανών για τα σχολεία μας, για τα παιδιά μας, για να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή