Δήμος Γαλατσίου: 1η συνάντηση των Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου:  1η συνάντηση των Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω»

Ανακοίνωση Δήμου Γαλατσίου:

Το Κέντρο Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) του Δήμου Γαλατσίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τον φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”, που πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού». Στο ανωτέρω πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Πρόκειται για 4-8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

1η Συνάντηση

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:15

«Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο»

Ρίτα Μωραϊτάκη-Πικρού

Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα “Αττική Μπροστά” Επιτροπή Ε.Ε.Ε.Ι. για τα δικαιώματα Παιδιών και Εφήβων & ενάντια στη βία των ανηλίκων- πρόγραμμα “ΦΟΙΒΟΣ”

Άρτεμις Κ. Τσίτσικα

Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) Β΄ Παιδ. Κλινική Ε.Κ.Π.Α. -Γ.Ν.Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”, Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

Προσκαλούμε όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς των σχολείων του δήμου μας, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να το παρακολουθήσουν για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.

Την 1η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω link μέσω zoom:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_qqzBcQUTRv-YfYoRnDAp2g#/registration

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης δια ζώσης, από την Ακαδημία Νέας Σμύρνης, στον Πολυχώρο Γαλαξίας, που βρίσκεται επί της οδού 2ας Μαΐου 16, Νέα Σμύρνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή