Όπως παλιά… – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Όπως παλιά… – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα, στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου, το ΠΑΣΟΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Κεντρικός ομιλητής ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θανάσης Γκλαβίνας, ο οποίος ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι κατ’αρχήν σύμφωνο με τα νομοσχέδια που πρόκειται να καταθέσει η κυβέρνηση για τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων, τα μη κρατικά πανεπιστήμια και την επιστολική ψήφο αλλά αναμένουμε τις προτάσεις για να καθορίσουμε και τις τελικές θέσεις μας».
Στη συνέχεια έκανε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της ακρίβειας η οποία, όπως είπε, έχει γονατίσει τα νοικοκυριά και είπε ότι «4,5 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, 4,5 χρόνια πρωταθλητές στην ακρίβεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μιας ακρίβειας που την πληρώνουν περισσότερο τα μεσαία και χαμηλά στρώματα. Με το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους να κατευθύνεται στα έξοδα στέγασης, στην υγεία και στα τρόφιμα με σταθερά διψήφιο πληθωρισμό. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση απαντά με μονοψήφια ποσοστά αύξησης σε ορισμένους μόνο μισθούς και συντάξεις, με συνολική μείωση των πραγματικών μισθών σύμφωνα με όλους του διεθνείς οργανισμούς».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η βουλευτής Βόρειου Τομέα του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη και οι Φίλιππος Σαχινίδης, Ηλίας Κικίλιας, Παναγιώτης Βλάχος και πολλά μέλη της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γαλατσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή