Στο Κινηματοθέατρο «Άρτεμις» οι ταινίες Η Μελωδία της Ελευθερίας και Poor Things

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»  οι ταινίες Η Μελωδία της Ελευθερίας και Poor Things

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» επαναλειτουργεί
και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία «Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ». Συνεχίζεται για 4η εβδομάδα η προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας
«POOR THINGS»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» επαναλειτουργεί και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία «Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ». Συνεχίζεται για 4η εβδομάδα η προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «POOR THINGS».

Προγραμματισμός προβολών:

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου έως και Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
19:00 «Η μελωδία της ελευθερίας»
21:30 «Poor Things»

Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – Α΄ προβολής

Σκηνοθεσία: Alejandro Moneverde
Σενάριο: Rod Barr, Alejandro Moneverde
Πρωταγωνιστούν: Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, José Zúñiga, Eduardo Verástegui

Τα κυκλώματα σε όλο τον κόσμο έκαναν το παν να εξαφανίσουν την ταινία «Sound Of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας», ώστε να μην μάθει ο κόσμος όσα σοκαριστικά συμβαίνουν στα μεγάλα σαλόνια. Είναι ένα καταιγιστικό θρίλερ, που βασίζεται στην απίστευτη αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα, που έφτασε στα άκρα για να σώσει μία ομάδα παιδιών, που είχαν πέσει θύμα απαγωγής από κυκλώματα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

POOR THINGS – 4η εβδομάδα προβολής

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι βραβευμένη με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και με δύο Χρυσές Σφαίρες, μιούζικαλ ή κωμωδίας και Α΄ γυναικείου ρόλου.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef
Σενάριο: Tony McNamara, στη 2η συνεργασία του με τον Γιώργο Λάνθιμο, μετά την ταινία «Η Ευνοούμενη» (The Favourite), βασισμένο στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray
Παραγωγή: Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται, χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella επιδιώκει αποφασιστικά να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

Πήγαινε στην κορυφή