Δήμος Ηρακλείου: Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου μαθαίνουν ποδόσφαιρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δήμος Ηρακλείου: Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου μαθαίνουν ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Ασκήσεις ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαθητές των τμημάτων του Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής αυτή την χρονιά, μέσα από την συνεργασία Δήμου και διεύθυνσης του σχολείου. Από την αρχή του σχολικού έτους, προπονητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου επισκέπτονται περιοδικά το σχολείο για να δείξουν στα παιδιά, υπό την επιτήρηση πάντα των συνοδών τους, τα κόλπα της… μπάλας.
Πιο πρόσφατη προπόνηση αυτή του Ιανουαρίου, την οποία παρακολούθησαν ο νέος πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ – η οποία έχει την ευθύνη των Ακαδημιών του Δήμου – Γιώργος Πέτρου και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος και νυν αντιδήμαρχος Διοίκησης και Αθλητισμού, Νίκος Σπυρόπουλος.
Ο προπονητής των Ακαδημιών, Γρηγόρης Μαϊδώνης, έδειξε στο προαύλιο του σχολείου στους μαθητές τα μυστικά του σουτ, του κοντρόλ, της ντρίπλας της μπάλας κ.α.
«Το Ειδικό Σχολείο όπως και το Ειδικό Εργαστήρι που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στον Δήμο μας, είναι αναπόσπαστα κομμάτια του συνόλου της Παιδείας της πόλης. Για αυτό και η δημοτική μας αρχή δίνει και θα συνεχίσει να δίνει βάρος τόσο στα θέματα λειτουργίας των σχολείων, όσο και στην παροχή προγραμμάτων που δίνουν ίσες ευκαιρίες αλλά προ πάντων χαρά στα παιδιά. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του είναι και δικά μας παιδιά και πάντα θέλουμε να τα βλέπουμε με χαμόγελο στο πρόσωπο», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή