Κλειστό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου το κολυμβητήριο στο Άλσος Βέικου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Κλειστό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου το κολυμβητήριο στο Άλσος Βέικου

Κλειστό το νωρίτερο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα παραμείνει το κολυμβητήριο στο Άλσος Βέικου λόγω εργασιών συντήρησης.

Η μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Γαλατσίου παραμένει κλειστή εδώ και ένα μήνα – με τη μικρή πισίνα για τις Ακαδημίες να λειτουργεί κανονικά. Η αρχική ενημέρωση από πλευράς δημοτικής αρχής ήταν πως οι εργασίες θα είχαν ολοκληρωθεί σε 15-20 ημέρες. Ωστόσο ο καιρός περνούσε, το κολυμβητήριο παρέμενε «εκτός λειτουργίας» και τα τηλεφωνήματα των αθλούμενων – μελών του κολυμβητηρίου στην εφημερίδα μας ήταν πλέον καθημερινά, ζητώντας μας να μάθουμε «πότε επιτέλους θα ανοίξει»!
Σε βόλτα μας στο Άλσος Βέικου, διαπιστώσαμε κι εμείς ότι η πισίνα είναι ακόμα άδεια καθώς οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και, όπως ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σπύρο Αργυρό, δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου. «Δυστυχώς, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου τουλάχιστον το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό εξαιτίας των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιούνται σε αυτό» μας είπε ο κ. Αργυρός και συνέχισε: «Πρόκειται για τακτικές εργασίες συντήρησης εκτελούνται ετησίως γι’αυτό και αποφασίσαμε στις αρχές κάθε χρόνου να κλείνουμε το κολυμβητήριο κάποιες μέρες προκειμένου αυτές να ολοκληρωθούν.»

Συνεπώς, λίγες (ελπίζουμε!) ημέρες υπομονή, φίλοι μέλοι του κολυμβητηρίου. Στο μεταξύ για οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου 210-2132712.

Πήγαινε στην κορυφή