Διευρυμένη σύσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ

Δήμος Αχαρνών
Διευρυμένη σύσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ

Ανακοίνωση Δήμου Αχαρνών :

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου στο γραφείο του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού με υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης της αστυνομίας στην περιοχή των Αχαρνών, μετά και τις αλλαγές που επήλθαν στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα θέματα ασφάλειας και πρόληψης παραβατικότητας που απασχολούν την πόλη και βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιστράτηγος ε.α. και Σύμβουλος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γαλιάτσος Γεώργιος, ο Αντιστράτηγος και Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας της ΕΛΑΣ Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο Ταξίαρχος και Διευθυντής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Μπιστακάκης Λυκούργος, ο Ταξίαρχος και Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Καλταμπάνης Σωτήριος όπως και αξιωματικοί των Διευθύνσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Δήμαρχος Αχαρνών παρέθεσε στα στελέχη της ΕΛΑΣ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου σε σχέση με την παραβατικότητα και ζήτησε πιστή εφαρμογή των επιχειρησιακών σχεδίων που αποφασίζονται.
Επίσης, με την ενεργό συμμετοχή της Επιτροπής Αντεγκληματικής Πολιτικής του Δήμου , με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Στάθη Τοπαλίδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για ζητήματα ασφαλείας, αστυνομικό Χρήστο Γκίκα, τέθηκαν επί τάπητος και αναλύθηκαν διεξοδικά τα νέα επιχειρησιακά σχέδια καθώς και το πλάνο δράσης, για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών ζήτησε για ακόμη μία φορά την αύξηση των περιπολιών αστυνόμευσης και στις δύο τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, συνεργαζόμενοι με όλους τους αρμόδιους φορείς και αξιοποιώντας κάθε δυνατό μέσο ώστε να θωρακίσουμε τις Αχαρνές και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας», δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο κ. Σπύρος Βρεττός.

Πήγαινε στην κορυφή