Ηρακλειώτικο Καρναβάλι 2024, έρχεται στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Ηρακλειώτικο Καρναβάλι 2024, έρχεται στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Στόχος μας να γίνει όλη η πόλη μια γιορτή και οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισσες να διασκεδάσουν μαζί ενωμένοι»

Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι έρχεται και φέτος για να μοιράσει χαμόγελο και στιγμές ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προγραμματίζει μια σειρά από αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 10 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν με τα Κούλουμα στο Κτήμα Φιξ ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. «Στόχος μας να γίνει όλη η πόλη μια γιορτή και οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισσες να διασκεδάσουν μαζί ενωμένοι, αφήνοντας στην άκρη κάθε είδους έγνοιας. Ελάτε να ξεφαντώσουμε μαζί», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.
Η μεγάλη παρέλαση ετοιμάζεται…
Κορυφαία στιγμή, βέβαια, των φετινών Αποκριών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, την Κυριακή 10 Μαρτίου με εκκίνηση στις 11.30 το πρωί και διαδρομή επί της λεωφόρου Ηρακλείου, ξεκινώντας από την οδό Χελμού και καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα στηθεί αποκριάτικο πάρτι για τους καρναβαλιστές και όλους τους θεατές.
Μαθητές και γονείς από τα σχολεία της πόλης, σύλλογοι και φορείς αλλά και απλές παρέες του Ηρακλείου ήδη ετοιμάζουν τις στολές τους για να πάρουν μέρος και να παρελάσουν μαζί με τα άρματα του Καρναβαλιού. Φετινό κεντρικό θέμα: Οικολογία και Περιβάλλον, από όπου θα εμπνευστούν τα γκρουπ.
Στην παρέλαση μπορεί να συμμετέχουν όλοι. Όσοι θέλουν να φτιάξουν τη δική τους ομάδα με την οικογένεια, τους φίλους, την παρέα τους μπορούν να μπουν στο iraklio.gr ή να τηλεφωνήσουν στα 2132000170 και 2132000158 και να δηλώσουν συμμετοχή (το αργότερο μέχρι 20 Φεβρουαρίου).
Γίνε εθελοντής!
Στο Καρναβάλι μπορούν να συμμετέχει κάποιος και ως εθελοντής, βοηθώντας στην διοργάνωση και, βέβαια, στη διεξαγωγή την ημέρα της παρέλασης. Όποιοι και όποιες θέλουν να γίνουν μέλη της ομάδας διοργάνωσης μπορούν να συμπληρώσουν την onlineφόρμα που θα βρουν στο iraklio.gr ή να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 2132000170 και 2132000158.
Μείνετε συντονισμένοι…
Ήδη, το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες, απαραίτητες συναντήσεις προς την τελική ευθεία για το φετινό Καρναβάλι με εκπροσώπους σχολείων, συλλόγων αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το σύνολο των εκδηλώσεων οι οποίες θα έχουν πολύ μουσική, τραγούδι, παιχνίδια για τα παιδιά και… όσους αισθάνονται παιδιά, πάνω από όλα όμως χαρά και κέφι. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι.
Νέα για το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι μπορείτε να μαθαίνετε από τις ανακοινώσεις του Δήμου καθώς και από την ειδική ομάδα που δημιουργήθηκε στο facebook«Καρναβάλι Δήμου Ηρακλείου Αττικής».

Πήγαινε στην κορυφή