Η Μορτασία είναι η νικήτρια του My Style Rocks 2023

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Η Μορτασία είναι η νικήτρια του My Style Rocks 2023

MYSTYLEROCKS
με την Κατερίνα Καραβάτου
:

Η ΜΟΡΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ MYSTYLEROCKS !

Ένα λαμπερό, τηλεοπτικό, fashionevent γεμάτο έντονα συναισθήματα, ήταν ο τελικός του6ου κύκλου του MyStyleRocks και το τηλεοπτικό κοινό έστεψε με την ψήφο του,τηνΜορτασία ως τη «βασίλισσα» του στυλ!

Συγκίνηση, εξομολογήσεις από καρδιάς αλλά και statement εμφανίσεις που ξεχώρισαν για την έμπνευση και τη δημιουργική ικανότητα των φιναλίστ, πρωταγωνίστησαν στον μεγάλο τελικό του MyStyleRocks.

Πρώτη αποχώρηση του επεισοδίου ήταν η Μιμή Μακρή που παρά το γεγονός ότι μπήκε στο διαγωνισμό μερικές μόλις εβδομάδες πριν τον τελικό, κατάφερε να κερδίσει δύο συνεχόμενα Gala και να αποσπάσει κάποιες από τις υψηλότερες βαθμολογίες.

Η δεύτερη δοκιμασία έφερε αέρα gala στο πλατό με το avantgarde να αποτελεί επιλογή για τη Μορτασία και την Αμάντα. Από το δεύτερο μέρος αποχώρησε η Διονυσία Κούκιου, απόλυτα ικανοποιημένη από την πορεία της, όπως δήλωσε.

Λίγο πριν ανοίξουν οι γραμμές για την ψηφοφορία, οι κριτές εξομολογήθηκαν πως νιώθουν…ανακουφισμένοι που πλέον δεν είναι εκείνοι που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα αλλά το τηλεοπτικό κοινό.

Η Αμάντα, η Απολλεών και η Μορτασία έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση στην πασαρέλα του MyStyleRocks με το σύνολο που θεωρούν πως τις αντιπροσωπεύει. Οι γραμμές άνοιξαν και το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε με την ψήφο του ως νικήτρια την Μορτασίαπου εκτός από τον τίτλο, κέρδισε και το μεγάλο έπαθλο, αξίας 30.000 €.

Τη στέψη έκανε η περσινή νικήτρια Όλγα Κοτλιδά. Η Μορτασίασυγκινημένη τους ευχαρίστησε όλους και δήλωσε: «Αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή και χαίρομαι που τα κατάφερα παρόλες τις δυσκολίες. Περίμενα απλά αυτή τη στιγμή!»

Ο 6ος κύκλος του MyStyleRocks ολοκληρώθηκε δίνοντας την ευκαιρία σε μερικές ακόμα stylish προσωπικότητες να εξελιχθούν, κάτι που δε θα ήταν εφικτό χωρίς την ευτυχή συγκυρία να συνυπάρχουν στη σκηνή του, μαζί με την οικοδέσποινα Κατερίνα Καραβάτου,oΣτέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή, που μοιράστηκαν μαζί μας με μοναδικό τρόπο, τη γνώση αλλά και τo πάθος τους για τη μόδα!

Η συνέχεια, στις οθόνες μας… σύντομα όλα έρχονται στο φως!

MYSTYLΕROCKS!
Καθημερινά στις 16.15

Πήγαινε στην κορυφή