Στο νέο Δ.Σ της ΠΕΔΑ εξελέγη ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

Δήμος Αχαρνών
Στο νέο Δ.Σ της ΠΕΔΑ εξελέγη ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

Δήμος Αχαρνών:

Στο Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) εξελέγη ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός κατά την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στο Σεράφειο Ιδρυμα του Δήμου Αθηναίων.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κατέβηκε με τη νικητήρια παράταξη «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο και αναδείχθηκε 4ος σε σταυρούς σε σύνολο 13 δημάρχων του ψηφοδελτίου. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων ο δήμαρχος Αχαρνών, δήλωσε σχετικά:
«Η Αττική ανέδειξε το συνδυασμό μας «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» σε πρώτη δύναμη στις εκλογές της Π.Ε.Δ.Α με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Σήμερα, καταγράψαμε μια μεγάλη εκλογική νίκη και είμαστε έτοιμοι να ανταμείψουμε όλους όσους εμπιστεύτηκαν το όραμά μας, με σκληρή δουλειά.
Ευχαριστώ και συγχαίρω τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, όλους τους συνυποψηφίους μου, αλλά κυρίως τους συναδέλφους και εκλέκτορες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους.Καλή μας αρχή και καλή δύναμη σε όλους μας.».

Ο Δήμος Αχαρνών θα συμμετέχει στο νέο Δ.Σ της ΠΕΔΑ με δύο εκπροσώπους καθώς από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε και ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Βρεττός. Εκλέκτορες στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ από την πλευρά του Δήμου θα είναι οι Αντιδήμαρχοι: Νίκος Δαμάσκος και Μιχάλης Βρεττός.

Πήγαινε στην κορυφή