Survivor : Αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος και για λόγους υγείας η Ολγα Πηλιάκη

ΕΛΛΑΔΑ
Survivor : Αποχώρησε ο Νίκος Γκάνος και για λόγους υγείας η Ολγα Πηλιάκη

SURVIVOR
Με τον Γιώργο Λιανό
:

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΝΟΣ
ΕΚΤΟΣ SURVIVOR ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΠΗΛΙΑΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με σκορ 4-2 στη χθεσινή μονομαχία του με τον Θοδωρή Τουρκογιώργο, ο Νίκος Γκάνος ήταν εκείνος που αποχώρησε χθες από το Survivor. Την παραμονή τους στο παιχνίδι είχαν ήδη εξασφαλίσει ο Αλέξης Παππάς και ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Ο στόχος που επέλεξε για τη μονομαχία ο Αλέξης ως ο καλύτερος παίκτης της τετράδας, δυσκόλεψε τελικά το Νίκο.

«Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα», είπε μετά την ήττα του ο Νίκος Γκάνος. «Ευχαριστήθηκα πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ. Έκανα πιστεύω πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος. Αφήνω πίσω την Ασημίνα και τη Μαρία με τις οποίες γενικά έχουμε έρθει πολύ κοντά, έχουμε ανοιχτεί μεταξύ μας, έχουμε πει πολλά πράγματα, σύντομα θα τα πούμε έξω και ελπίζω να κάνουμε παρέα.»

Λίγο πριν την αποχώρησή του ο Νίκος Γκάνος αποκάλυψε πως θέλει την Ασημίνα νικήτρια καθώς η Κατερίνα έχει ήδη μία νίκη στο Survivor.

Νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει τους Survivors και ειδικότερα την Κόκκινη ομάδα πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Όλγα Πηλιάκη, για λόγους υγείας.

Στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, τη νίκη εξασφάλισαν οι Κόκκινοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με tweets από τους funsτουπαιχνιδιού.
SURVIVOR
Κυριακή έως Τετάρτη
στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Πήγαινε στην κορυφή