Απαραίτητη διόρθωση – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Απαραίτητη διόρθωση – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Στο προηγούμενο φύλλο του Παλμού στις 16 Φεβρουαρίου, στο σχόλιό μου για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Χωριά της Ηλείας στα ύστερα βυζαντινά και μεταβυζαντινά – οθωμανικά χρόνια» του συμπολίτη μας και Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Κ. Μπασέτα, έγραφα ότι ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου αν και είχε προσκληθεί από τον συγγραφέα να συμμετάσχει ως συμπαρουσιαστής της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αναστάσιος Σμυρνής το αρνήθηκε.

Μετά την κυκλοφορία του Παλμού διευκρινίστηκε ότι η πρόσκληση για συμμετοχή του Συλλόγου Πελοποννησίων στην εκδήλωση είχε δοθεί από τον κ. Μπασέτα στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέξανδρο Σταθόπουλο γιατί «νόμιζε ότι αυτός ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου». Αν τώρα ενημερώθηκε ο Σύλλογος ή όχι, αυτό είναι θέμα του Δ.Σ. του Συλλόγου και μόνο.
Να θυμίσω εδώ ότι το 2013 όταν είχε γίνει η παρουσίαση ενός άλλου ιστορικού βιβλίου του κ. Μπασέτα με τον τίτλο «Το χελιδόνι της Ηλείας – 650 χρόνια ιστορικής μαρτυρίας», ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου ήταν ο μοναδικός διοργανωτής της εκδήλωσης.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουν ορισμένοι ότι λάθη από την εφημερίδα μπορεί να γίνουν. Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν.
Όπως όμως βλέπετε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας υπάρχει η ταυτότητα της εφημερίδας όπου αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία μας με διεύθυνση και τηλέφωνα. Όποιος, λοιπόν, νομίζει ότι θίγεται από τα γραφόμενά μας, αντί να εκτοξεύει απειλές για μηνύσεις και δεν ξέρω γω τί άλλο, καλό είναι να σηκώνει το τηλέφωνο και να μας ενημερώνει για το τυχόν λάθος και έτσι να λύνονται οι διαφορές πολιτισμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή