Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα: αφράτη πίτα με καταΐφι και 4 τυριά ,μοσχαράκι στιφάδο με δαμάσκηνα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα: αφράτη πίτα με καταΐφι και 4 τυριά ,μοσχαράκι στιφάδο με δαμάσκηνα

Ανακοίνωση Open :

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» έρχονται με τα πιο νόστιμα πιάτα και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης ψήνει μία αφράτη πίτα με καταΐφι και 4 τυριά. Στη συνέχεια μαγειρεύει ένα κλασικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας: παραδοσιακό μοσχαράκι στιφάδο με δαμάσκηνα. Ακόμα, φτιάχνει μία νόστιμη ζεστή σαλάτα με φακές και μανιτάρια. Ετοιμάζει ένα πλούσιο σε γεύση σαγανάκι με λουκάνικα πεπερόνε και δοκιμάζει μία πρωτότυπη ιταλική μακαρονάδα, φουσίλι albaffo.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει ένα από τα πιο διάσημα πιάτα παγκοσμίως: Την ισπανική παέγια με τον μοναδικό συνδυασμό υλικών και την πιο ξεχωριστή γεύση. Ψήνει μελιτζάνες φούρνου με κιμά και πουρέ πατάτας και μαγειρεύει στο λεπτό κοτόπουλο μπάρμπεκιου με μέλι και μουστάρδα, με μοναδική γλυκόξινη γεύση.

Ακόμα, ετοιμάζει μία πολύχρωμη Tex mex σαλάτα με ανάμεικτα σαλατικά, καλαμπόκι, φασόλια και κοτόπουλο. Και στην ώρα του γλυκού φτιάχνει τα πιο αφράτα Carrot cupcakes, με το βελούδινο γλάσο και τα σερβίρει με πρωτότυπο γλυκό κουταλιού.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή