Στο Άλσος Βέικου η 2η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήματος petanque

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στο Άλσος Βέικου η 2η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήματος petanque

Την περασμένη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η 2η Αγωνιστική του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ελλάδος 2023-2024 στο άθλημα της Εδαφοσφαίρισης στα γήπεδα του Α.Σ. Petanque Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου.

Μετά τη νίκη του Γαλατσιώτικου Σωματείου στην 1η αγωνιστική επί του Α.Σ. Πεδίον του Άρεως, εκτός έδρας, σ’ αυτή τη φάση η ομάδα «Petanque Γαλάτσι» ηττήθηκε από τον Α.Σ. Αθηνών, όμως αθλητές και θεατές – φίλοι της εδαφοσφαίρισης έζησαν δυνατούς αγώνες, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων και στις 11 αγωνιστικές αναμετρήσεις!
Παρών σ’ αυτή τη 2η αγωνιστική και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Γαλατσίου, Σπύρος Αργυρός, εκδηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.
«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους και στους φίλους που παρακολούθησαν τον σημερινό αγώνα! Η ήττα, όπως λένε, δεν είναι το αντίθετο της νίκης μα ένα σκαλοπάτι εμπειρίας έως την επιτυχία» δήλωσε χαμογελαστός όπως πάντα, ο πρόεδρος του Α.Σ. «Petanque Γαλάτσι» Σπύρος Ασωνίτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή