Εργασίες καλλωπισμού – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Εργασίες καλλωπισμού – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Παλαί εκτελούνται από τον Δήμο Γαλατσίου έργα καλλωπισμού.

Τα έργα αφορούν την κατασκευή παρτεριών κι όπως ενημερώθηκα αρμοδίως θα φυτευθούν δέντρα για να υπάρχει σκιά τους καλοκαιρινούς μήνες και θα τοποθετηθούν παγκάκια για να ξεκουράζονται οι επισκέπτες του χώρου. Τα έργα αναμένεται να έχουν τελειώσει μέχρι τα μέσα Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί και η μετεγκατάσταση από την οδό Πρωτοπαπαδάκη των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Γαλατσίου. Την ίδια ημερομηνία – λίγο πριν, λίγο μετά – θα έχει ανοίξει τις πύλες του και το ΚΕΠ Γαλατσίου το οποίο είναι έτοιμο.

Να θυμίσω ότι στο χώρο του Παλαί λειτουργούν ήδη η ΙΓ’ ΔΟΥ, το Γυμναστήριο Γυναικών, τα Στέκια Νεολαίας, το City Garden (πρώην Cristmas Theater) και τα δύο ιδιωτικά τηλεοπτικά στούντιο. Είναι μια ζωντανή ολυμπιακή εγκατάσταση, την οποία όμως για πολλά χρόνια την είχαν αφήσει να ρημάζει και να ξηλώνεται από τους πλιατσικολόγους.
Φαντάζομαι ότι η ολοκληρωτική μεταμόρφωση των εγκαταστάσεων που από ΄έρημο και κατεστραμμένο χώρο, μετατράπηκε σε πλήρως λειτουργικό, θα πείσει το αρμόδιο Υπουργείο να παραχωρήσει το Παλαί στο Δήμο Γαλατσίου. Τις εξετάσεις τις δώσαμε και τις περάσαμε με επιτυχία! Και με εξοικονόμηση χρημάτων για το ελληνικό δημόσιο. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για να μην παραχωρηθεί το ακίνητο στον Δήμο Γαλατσίου.

Πήγαινε στην κορυφή