Θέσεις στάθμευσης – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Θέσεις στάθμευσης – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Όπως θα διαβάσετε στο πρώτο θέμα της εφημερίδας, λόγω των έργων του μετρό ξεκίνησαν ήδη να ισχύουν νέες κυλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από το Παλαιό Τέρμα Γαλατσίου.

Οι ρυθμίσεις αυτές, εκτός των άλλων, θα επιφέρουν και μείωση των θέσεων στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή. Για την αναπλήρωση των χαμένων θέσεων, ο Δήμος Γαλατσίου προχωρά στη δημιουργία νέων σε χώρους τους οποίους μισθώνει.
Εκτός από το Παλαιό Τέρμα, όπου σε λίγες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαγράμμιση των 150 θέσεων, χώροι όπου θα δημιουργηθούν νέες θέσεις στάθμευσης είναι: Αγίας Γλυκερίας και Κουρτίου (35 θέσεις), οδός Ελικώνος (30), τέρμα οδού Παπαφλέσσα (30), οδός Τεώ (150).
Σε αυτές τις νέες θέσεις, αν προσθέσουμε και όσες ήδη λειτουργούν σε Αγίας Ειρήνης, Μαραθώνος και Απειράνθου, φτάνουμε περίπου τις 700.

Έχει διαπιστωθεί στο παρελθόν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι δήμοι της Αττικής λόγω των έργων του μετρό ήταν η εξεύρεση θέσεων στάθμευσης για τους δημότες. Έχοντας αυτή την ενημέρωση από συναδέλφους του Δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής, ο Γιώργος Μαρκόπουλος τρέχει να εξασφαλίσει όσες περισσότερες θέσεις στάθμευσης μπορεί. Απώτερος στόχος είναι ο αριθμός των θέσεων αυτών να φτάσει τις 1.000, αριθμός ικανός να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της έλλειψης χώρου λόγω των έργων του μετρό.

Πήγαινε στην κορυφή