Μιλώντας για το περιβάλλον στα σχολεία του Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Μιλώντας για το περιβάλλον στα σχολεία του Γαλατσίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου η πρώτη από τις ημερίδες που θα λάβουν χώρα στα σχολεία του Δήμου μας για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή.

Η ανταπόκριση των μαθητών όπως και η συμμετοχή τους στη συζήτηση ήταν εντυπωσιακή! Η προστασία του περιβάλλοντος, η συντήρηση και η διεύρυνση του πρασίνου στην πόλη μας είναι κάτι που αφορά όλους μας και παράλληλα απαιτεί τη συνεργασία όλων μας. «Γι’αυτό και είναι υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τους νέους της πόλης μας έτσι ώστε να είναι σύμμαχοι στις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλονται για μια ομορφότερη πόλη» δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Γιάννης Τακτικός, και συνέχισε: «Ως δημοτική αρχή, προσπαθούμε και να παλεύουμε ώστε να γίνονται πράγματα που σε ορισμένους φαντάζουν αδύνατα αλλά αν δεν κάνουμε το αδύνατο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο!
»Θέλω επίσης να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους δασκάλους του σχολείου που μας υποδέχθηκαν σήμερα, όπως και τον διευθυντή του, Νίκο Μαγκανάρη, ο οποίος αγκάλιασε από την αρχή την ιδέα μας και βοήθησε τα μέγιστα στην υλοποίηση της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομιλητές της ημερίδας, Νικόλα Παπαδημητρίου, μετεωρολόγο, και Παναγιώτη Ξυπολιά, περιβαλλοντολόγο, που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και μοιράστηκαν μαζί μας τις γνώσεις τους εθελοντικά.»

Πήγαινε στην κορυφή