Το THRIFTICON έρχεται ξανά στις 6 και 7 Απριλίου

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Το THRIFTICON έρχεται ξανά στις 6 και 7 Απριλίου

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου THRIFTICON με 10.000 επισκέπτες και την περίσσεια αγάπη και ενθουσιασμό από το κοινό, το μοναδικό event όπου η hype mainstream αισθητική συναντά την κουλτούρα του thrifting έρχεται ξανά, αυτή τη φορά για να υποδεχθεί την άνοιξη με ακόμη περισσότερες αγαπημένες και κορυφαίες επιχειρήσεις.

Οι πιο ιδιαίτερες και πρωτοποριακές, γνωστές και μη, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, μικροπωλητές, καλλιτέχνες, συλλέκτες και δημιουργοί θα συναντηθούν με ένα σκοπό: την ανάδειξη του thrifting και της βιωσιμότητας.

Στον τεράστιο χώρο 4500 τ.μ. του Παλιού Αμαξοστασίου ΟΣΥ, στις 6 & 7 Απριλίου, σε ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, θα φιλοξενηθούν πάνω από 150 mini shops επιχειρήσεων, εκθετών, καλλιτεχνών και δημιουργών από όλη την Ελλάδα.

Το THRIFTICON έρχεται για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, οποία κι αν είναι η αισθητική τους.
Δεκάδες χιλιάδες ρούχα, σύγχρονα, vintage και second hand όλων των αγαπημένων περασμένων δεκαετιών καθώς και αμέτρητων διαφορετικών στυλ, μικρά ελληνικά brands, sneakers, χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ, έργα τέχνης, κάθε λογής διακοσμητικά, retro παιχνίδια, συλλεκτικά αντικείμενα και αμέτρητοι ακόμη θησαυροί, θα περιμένουν τους επισκέπτες.

Στο THRIFTICON, οι επισκέπτες είναι καλεσμένοι να ανακαλύψουν την εκκεντρικότητα του y2k με τα λαμπερά χρώματα και τις τολμηρές λεπτομέρειες, τον ρομαντισμό των boho με τα φλοράλ μοτίβα και την ελεύθερη φιλοσοφία, τη σκοτεινή αισθητική του goth με τα σκούρα χρώματα και το ιδιαίτερο στυλ, την ανεξάρτητη και χαλαρή προσέγγιση του streetwear, την αντισυμβατική ενέργεια του skater με τα δυναμικά patterns και τις άνετες γραμμές, καθώς και τον πολυδιάστατο κόσμο του hype με την αστραφτερή λάμψη και την πρωτοποριακή αισθητική.
Ταξιδέψτε μέσα από δεκαετίες μόδας – από τα εκρηκτικά ’80s και τα εξερευνητικά ’90s μέχρι τη διαχρονική κομψότητα των ’60s. Το Thrifticon θα αποτελέσει έναν μοναδικό χώρο γεμάτο ευφάνταστες επιλογές και συνδυασμούς που αναδεικνύουν κάθε αισθητική και επιθυμία!

Το THRIFTICON θα υποδεχθεί τους επισκέπτες το Σάββατο 6 Απριλίου στις 12:00, με ένα μεγάλο GIVEAWAY πέρα από κάθε φαντασία που θα ξετρελάνει τον κάθε sneakerhead, καθώς οι 100 πρώτοι επισκέπτες του event θα κληρωθούν αυτόματα κατά την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης για 10 μοναδικά δώρα, εκ των οποίων τα μεγάλα δώρα είναι 4 ζευγάρια sneakers:

•Ένα (1) ζευγάρι Jordan 4 Retro Bred Reimagined [size 43]

•Ένα (1) ζευγάρι Jordan 4 Retro Bred Reimagined [size 44.5]

•Ένα (1) ζευγάρι Jordan 4 Retro Bred Reimagined [size 38]

•Ένα (1) ζευγάρι Nike Dunk Low Black and White (Panda) [size 38.5]

•Δύο (2) Nike Heritage τσαντάκια μέσης

•Δύο (2) Nike t-shirts

•Δύο (2) Nike καπέλα

Ο υπαίθριος χώρος της εκδήλωσης θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος για διάλειμμα μετά το εντατικό thrifting, με street food επιλογές αλλά και κερασμένα Monster energy!
Διότι Άνοιξη χωρίς ήλιο, πικνίκ και φαγητό, δεν γίνεται!

Όποιος κι αν είναι ο σκοπός της εξόδου, είτε πρόκειται για μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, είτε για την αναζήτηση του απόλυτου fashion grail, είτε για απλή ανανέωση γκαρνταρόμπας, το THRIFTICON είναι ο ιδανικός προορισμός, για όλους όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία!

Οι ώρες της εκδήλωσης είναι 12:00 – 22:00 και τις δύο ημέρες.

Τα παιδιά κάτω των 7 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Υπάρχει δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου και στον χώρο της εκδήλωσης.

Μέγας Χορηγός: Vendora.gr

Πήγαινε στην κορυφή