Νέος, μεγαλύτερος αγωγός αντιπλημμυρικής θωράκισης στην οδό Πράσινου Λόφου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Νέος, μεγαλύτερος αγωγός αντιπλημμυρικής θωράκισης στην οδό Πράσινου Λόφου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των δημοτών είναι και θα παραμείνει στην κορυφή της ατζέντας μας»


Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου:

Νέο αγωγό απορροής όμβριων υδάτων σε κομμάτι μήκους της υπόγειας διαδρομής της οδού Πράσινου Λόφου τοποθετεί αυτό το διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση στην περιοχή. Με υπόδειξη της Τεχνικής Υπηρεσίας, ο καινούργιος αγωγός θα εκταθεί από την διασταύρωση της Πράσινου Λόφου με την οδό Χρυσανθέμων έως την διασταύρωση με την οδό Κολοκοτρώνη.
Με μεγαλύτερη διάμετρο και αφού συνδεθεί με το κεντρικό δίκτυο, ο νέος αγωγός θα έχει τη δυνατότητα να απορροφά και να εκτρέπει μεγαλύτερο όγκο νερού στις περιπτώσεις των έντονων καιρικών φαινομένων λύνοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο σημείο της πόλης.
«Από την πρώτη ημέρα της πρώτης μας θητείας έχουμε βάλει σε προτεραιότητα τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης μας, με παρεμβάσεις ευρύτερου ή και σημειακού, στρατηγικού όμως, αποτελέσματος, όπως είναι ο νέος αγωγός που κατασκευάζουμε στην οδό Πράσινου Λόφου. Η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των δημοτών είναι και θα παραμείνει στην κορυφή της ατζέντας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας για την κατανόηση που δείχνουν αυτές τις ημέρες που εκτελούμε τα έργα. Ελάχιστη αναστάτωση, που όμως θα αφήσει μόνιμο έργο και θα τους κάνει να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή