Δήμος Γαλατσίου: Ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ δημοτικό πάρκινγκ ξεκίνησε τη λειτουργία του

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ δημοτικό πάρκινγκ ξεκίνησε τη λειτουργία του

Ανακοίνωση Δήμου Γαλατσίου:

Ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ δημοτικό πάρκινγκ ξεκίνησε τη λειτουργία του, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στο Παλαιό Τέρμα (Λεωφ. Γαλατσίου & Αγίας Γλυκερίας), στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου δημοτικών parking με το σύνθημα «Παρκάρεις Δωρεάν».

Μια ακόμα ανάσα πνοής, λοιπόν, για τους κατοίκους θα αποτελέσει το τέταρτο κατά σειρά, δωρεάν δημοτικό πάρκινγκ, με στόχο τη σταδιακή κάλυψη των αναγκών της πόλης σε θέσεις στάθμευσης, ειδικά μετά τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους από τις εργασίες της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος τόνισε ότι: «Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πολιτών συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αδιάλειπτα, με συνέπεια και σχέδιο, ώστε να δίνουμε άμεσες λύσεις στα καθημερινά ζητήματα. Το τέταρτο δημοτικό πάρκινγκ δωρεάν στάθμευσης, στο κέντρο της πόλης μας, θα δώσει μια επιπλέον λύση στο κυκλοφοριακό ζήτημα που προκαλείται από τις εργασίες του μετρό στο Γαλάτσι».

Σημειώνεται ότι το νέο δημοτικό πάρκινγκ θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για επιβατικά αυτοκίνητα Ι.Χ., ενώ αν εντοπιστούν μοτοσικλέτες ή φορτηγά στον χώρο θα απομακρύνονται άμεσα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή