Αμοιβαία εμπιστοσύνη – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Αμοιβαία εμπιστοσύνη – γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Στην πρώτη σελίδα του «Παλμού», αγαπητοί φίλοι, δημοσιεύουμε το τηλέφωνό μας με την παρότρυνση «τηλεφωνήστε μας για όποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η γειτονιά ή η περιοχή σας».

Το κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων αυτών είτε εκ μέρους του Δήμου Γαλατσίου είτε μέσω οποιασδήποτε άλλης δημοσιας υπηρεσίας. Η αμφίδρομη αυτή επικοινωνία για να είναι και αποτελεσματική θα πρέπει να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην ακρίβεια των παρεχομένων εκ μέρους σας στοιχείων του οποιουδήποτε προβλήματος.
Το λέω αυτό γιατί τηλεφώνησαν δύο φίλοι απο την περιοχή Ακτημόνων καταγγέλοντας ότι στην περιοχή τους υπάρχουν πολλά παρατημένα αυτοκίνητα. Σε ερώτησή μας σε ποιον ακριβώς δρόμο είναι τα παρατημένα οχήματα, δεν πήραμε απάντηση και ούτε άφησαν το τηλέφωνό τους για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους.
Για να διαπιστώσω το βάσιμο της καταγγελίας, επισκέφθηκα ο ίδιος την περιοχή αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω κάποιο παρατημένο αυτοκίνητο.

Καλό, λοιπόν, είναι όταν τηλεφωνείτε, να λέτε το όνομα και το τηλέφωνό σας για να μπορούμε να επκοινωνούμε εμείς μαζί σας. Εξυπακούεται ότι τα στοιχεία σας είναι προς χρήση από την εφημερίδα μας και μόνο και δεν πρόκειται να κοινοποιηθούν πουθενά αλλού.

Πήγαινε στην κορυφή