Κυκλοφορεί το βιβλίο της Zoe Szymon με τίτλο Γεράκι της θάλασσας από τις εκδόσεις Γλαύκα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυκλοφορεί το βιβλίο της Zoe Szymon με τίτλο Γεράκι της θάλασσας από τις εκδόσεις Γλαύκα

Το Γεράκι της θάλασσας είναι οι περιπέτειες του Απόστολου, το μαγικό γεράκι, που μέσα από τη συνεχή αναζήτηση της αγάπης, θα βιώσει αναπάντεχες περιπέτειες και θα συναντήσει παλιούς και νέους φίλους.
Δεκάδες προβληματισμοί κάνουν την εμφάνισή τους στο βιβλίο, όπως είναι οι ψεύτικοι άνθρωποι, που έχουν την τάση να κοροϊδεύουν τους συνανθρώπους τους, ακόμα και στις ερωτικές σχέσεις, μια κοινωνία που χτυπάει συνεχώς στις πληγές κάποιων ταλαιπωρημένων ανθρώπων..
Πως μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει από το καλό στο καλύτερο και -δυστυχώς και το ανάποδο, πολλές φορές εκτός από την θετική τόλμη υπάρχει και το πλέον εντελώς ακραίο που χάνεις γη και ουρανό με μερικούς ανθρώπους..
Μπορούν πραγματικά κάποιοι άνθρωποι – ακόμα και ζώα- που έρχονται αναπάντεχα στην ζωή μας που μπορεί να μας αλλάξουν τόσο την ζωή χωρίς να το καταλάβουμε αμέσως.
Επαγγέλματα που προσπαθούν να πάρουν μια ανάσα μέσα από το βιβλίο και να μείνουν στις μνήμες μας, από φωτογραφίες και άλλα πολλά, προσπαθώντας ταυτόχρονα να περάσει τον αέρα μιας παλαιάς Ελλάδας, αλλιώτικης, που δεν ήταν όπως την ξέρουμε σήμερα…
Να σφραγιστούν μνήμες ανθρώπων που έχουν φύγει από την ζωή και να έχουν μικρές ανάσες μέσα από το βιβλίο, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεχνιούνται ποτέ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή