Νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Καταναλωτής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Καταναλωτής

Η νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Καταναλωτής είναι διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτές, χρήστες του Διαδικτύου. Αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο και εύχρηστο εργαλείο ώστε να μπορούν όλοι να συγκρίνουν τιμές, να δημιουργήσουν το δικό τους καλάθι με τα προϊόντα που επιθυμούν και να κάνουν τις αγορές τους, με το χαμηλότερο κόστος, από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ που τα προσφέρει.

Η πλατφόρμα παρέχει στον καταναλωτή τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών -επί του παρόντος- σε 3.000 βασικά καταναλωτικά αγαθά, μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα ανεύρεσης του φθηνότερου καλαθιού με κριτήριο τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να ελέγξει όλα τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται πλησίον του τόπου διαμονής του, πριν ξεκινήσει τις αγορές.

Η πηγή άντλησης των τιμών των προϊόντων είναι το κεντρικό e-shop κάθε αλυσίδας και ενδεχομένως να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις σε σχέση με το φυσικό κατάστημα. Οι τιμές ενημερώνονται καθημερινά στις 10:00. Μέσα σε λίγα 24ωρα θα είναι ολοκληρωμένες και οι εκδόσεις για κινητά και tablets.

Στοχεύουμε στην διευκόλυνση των καταναλωτών με κάθε πρόσφορο εργαλείο απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια στα καταναλωτικά προϊόντα, στην ενίσχυση της διαφάνειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού σε συνδυασμό με τις στοχευμένες παρεμβάσεις μας στην αγορά και την εφοδιαστική αλυσίδα.

*από ενημερωτικο Νίκου Παπαθάναση

Πηγές

Φωτογραφία από Nattanan Kanchanaprat από το Pixabay

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή