Άρχισαν οι εγγραφές για το 1o Galatsi Night Run

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Άρχισαν οι εγγραφές για το 1o Galatsi Night Run

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 1o Galatsi Night Run, τον πρώτο αγώνα νυχτερινού τρεξίματος που διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων Galatsi Runners και την MySportEvent, για το Σάββατο 1η Ιουνίου.

Όπως γράφαμε και στο φύλλο της προηγούμενης Παρασκευής, ο Δήμος Γαλατσίου, στo πλαίσιο της προώθησης της σπουδαιότητας του αθλητισμού στη σωματική και ψυχική ευεξία, της ευαισθητοποίησης των δημοτών του για συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις αλλά και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου, του Παλαί, προκηρύσσει αυτόν τον πρώτο αγώνα νυχτερινού τρεξίματος, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, με την επωνυμία «1ο Galatsi Night Run». Έτσι, με αφετηρία και τερματισμό το Ολυμπιακό Παλαί θα λάβει χώρα το 1ο Galatsi Night Run με δύο διαδρομές:
• Αγώνας 5 χλμ: εκκίνηση 20:45’
• Παιδικός αγώνας 1 χλμ (Δημοτικό Σχολείο Δ΄ – ΣΤ΄): εκκίνηση 20:30
Η διαδρομή των 5 χλμ. έχει ως εξής:
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Παλαί, στο ύψος της ΙΓ΄ Εφορίας. Εξερχόμενοι του περιβάλλοντα χώρου οι συμμετέχοντες στρίβουν δεξιά στην Λ. Βεΐκου, χρησιμοποιώντας μόνο το ρεύμα κατεύθυνσης από Μαρούσι προς Γαλάτσι. Στην διασταύρωση της Λ. Βεΐκου & Λ. Γαλατσίου πραγματοποιούν αναστροφή στο ίδιο ρεύμα κατεύθυνσης με κατεύθυνση προς Μαρούσι. Διασχίζουν ολόκληρη την Λ. Βεΐκου και στο ύψος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου – Ομορφοκκλησιά πραγματοποιούν αναστροφή στο ίδιο ρεύμα κατεύθυνσης με κατεύθυνση προς Γαλάτσι. Εισέρχονται δεξιά στον περιβάλλοντα χώρο του Παλαί και κινούνται αριστερόστροφα μέχρι το σημείο του τερματισμού.
• Ο Παιδικός Αγώνας του 1 χλμ:
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Παλαί, στο ύψος της ΙΓ΄ Εφορίας. Η διαδρομή είναι κυκλική, κινείται αριστερόστροφα και μόνο εντός του περιβάλλοντα χώρου του Παλαί. Ο τερματισμός, με την συμπλήρωση ενός κύκλου, είναι το σημείο της εκκίνησης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για κάτω των 18 ετών θα πρέπει απαραίτητα να προσκομιστεί Υπεύθυν Δήλωση από τον γονέα ή κηδεμόνα.
Ως προς τα έπαθλα:
– Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους γενικής κατηγορίας (Άντρες – Γυναίκες)
– Βράβευση της πολυπληθέστερης ομάδας
– Μετάλλια απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.
– Δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Το όριο συμμετοχών είναι 1.000 ενήλικες αθλητές και 200 παιδιά δημοτικού σχολείου. Η πλατφόρμα για τις εγγραφές www.galatsi nightrun. gr έχει ήδη ανοίξει και η προθεσμία είναι είναι η Τετάρτη 22 Μαΐου 2024. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα.
Υπάρχουν δύο είδη εγγραφής:
– Ατομική εγγραφή: Αφορά μεμονωμένα άτομα.
– Ομαδική εγγραφή: Αφορά ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.
Σημειώνεται ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.
Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση / τερματισμό, καθώς και ενδιάμεσο σημείο ελέγχου. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης μαζί με το νούμερό τους.
Το πακέτο συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τους συμμετέχοντες δρομείς αποκλειστικά και μόνο την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρες 17:00 – 20:00 και το Σάββατο 01 Μαΐου και ώρες 10:00 – 14:00 στον χώρο μπροστά από την ΙΓ΄ εφορία, στην πίσω πλευρά του Παλαί.
Κατ΄ εξαίρεση θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ημέρα της διοργάνωσης και αρκετή ώρα πριν την εκκίνηση, δρομείς από μακρινούς προορισμούς ή λόγω ειδικών συνθηκών και μόνο ύστερα από συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή μέσω email στο info@galatsinightrun.gr.
Ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται από την ιστοσελίδα: www.galatsinightrun.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή