Σήμερα υπογράφεται…

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Σήμερα υπογράφεται…

Σήμερα υπογράφεται…

…απ’ό,τι πληροφορηθήκαμε, το Συμφωνητικό μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και του Δήμου Γαλατσίου για την 6μηνη παραχώρηση του Παλαί. Η συμφωνία θα προβλέπει ότι ο Δήμος Γαλατσίου θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους αλλά θα καλύψει ο ίδιος τα λειτουργικά έξοδα και τις όποιες φθορές προκύψουν στην εγκατάσταση μέχρι τη λήξη της παραχώρησης, η οποία θα είναι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Ήδη ο Δήμος έχει προχωρήσει στον καθαρισμό των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν από τα σωματεία της πόλης μας και έχουν τοποθετηθεί στην κεντρική σάλα οι απαραίτητες μπασκέτες.
Επίσης έχουν κοπεί από τις εξέδρες τα σιδερένια μπουλόνια τα οποία είχαν μείνει ως ενθύμιο για μια δεκαετία μετά την αφαίρεση των πλαστικών καθισμάτων.
Ο σχεδιασμός του Δήμου γι’αυτό το εξάμηνο γύρω από τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος στο Παλαί ολοκληρώνεται την άλλη βδομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι το εξάμηνο αυτό δεν θα μας βάλει μέσα οικονομικά. Το αντίθετο θα έλεγα. Εκτός από το 100% κάλυψης των εξόδων θα προκύψουν και οικονομικά οφέλη. Θα αποδειχθεί στην πράξη αυτό που έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό, ότι το Παλαί θα πρέπει να το διεκδικήσει και να το πάρει μόνος του ο Δήμος Γαλατσίου γιατί μόνο οφέλη θα έχει η πόλη μας από τη χρήση του. Η διαχείριση και η λειτουργία της εγκατάσταης από τον Δήμο μπορεί να αλλάξει την εικόνα και τη φυσιογνωμία όλης της πόλης.

———————————————————————————————————————————————————–
Ευτυχώς
που υπάρχει το Ελληνικό Κοινοβούλιο
για να μπορούμε, βρε αδερφέ,
να παρακολουθούμε κάπου κάπου 
καμιά θεατρική παράσταση δωρεάν. Γιατί με τη φτώχεια που έχει πέσει,
δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε ένα ευρώ
για να δεις μια παράσταση
της προκοπής.

———————————————————————————————————————————————————-

Μετά το θρόνο του Δία και το θερινό Νταβός κατατέθηκε ένα ακόμη επενδυτικό σχέδιο από τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Μάρδα:
Μετανάστες Επενδυτές.
Μάλλον όμως θα ναυαγήσει το σχέδιο γιατί το πληροφορήθηκαν οι Τούρκοι και θα κρατήσουν οι ίδιοι για την χώρα τους τους επενδυτές.

———————————————————————————————————————————————————-

Καλά,
πώς γίνεται…

… το ΠΑΣΟΚ να είναι στα τάρταρα και η ΠΑΣΚΕ να αναδεικνύεται πρώτη δύναμη στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο των εργασιών του 36ου Συνεδρίου τους;
Συγκεκριμένα οι συνδικαλιστικές παρατάξεις έλαβαν:
ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ) 119 ψήφοι
και 15 έδρες (32,33%)
ΔΑΣ (ΚΚΕ) 83 ψήφοι
και 10 έδρες (22,55%)
ΔΑΚΕ (ΝΔ) 67 ψήφοι
και 8 έδρες (18,2%)
ΜΕΤΑ (πρώην Αυτόνομη
Παρέμβαση) 53 ψήφοι
και 7 έδρες (14,4%)
ΝΕΑ ΔΑΚΕ (ΝΔ) 31 ψήφοι
και 4 έδρες (8,42%)
ΕΜΕΙΣ 9 ψήφοι και 1 έδρα
(2,44%)

——————————————————————————————————————————————————–

Καλό είναι, κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου
Γαλατσίου, όταν αναβάλλεται η προγραμματισμένη
συνεδρίαση του Σώματος να μας ενημερώνετε
εγκαίρως και όχι κατόπιν εορτής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή