Μέχρι τις 21 Ιουνίου οι αιτήσεις για τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Μέχρι τις 21 Ιουνίου οι αιτήσεις για τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου, οι αιτήσεις εισαγωγής 109 καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας της ΔΥΠΑ, για το σχολικό έτος 2024-2025.

Η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας, που βρίσκεται επί της Λ. Γαλατσίου 19 (τηλ. 210 2110820) απευθύνεται σε άτομα 18-58 ετών και ο συνολικός αριθμός νέων καταρτιζόμενων είναι 109 άτομα στις εξής ειδικότητες – τμήματα:

Για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης 55 θέσεις:
• Πηλοπλαστική – Τουριστικά Κεραμικά (14 θέσεις)
• Ξυλουργική – Έπιπλα Κουζίνας (13 θέσεις)
• Δερμάτινων Τσαντών και Μικρά Αξεσουάρ (15 θέσεις)
• Εικόνων Αγιογραφίας (13 θέσεις)

Για αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 54 θέσεις:
• Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων / Τμήμα Τηλεκατάρτισης (24 θέσεις)
• Υπάλληλος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου (15 θέσεις)
• Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων (15 θέσεις)

Όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην πρόσκληση, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας, έως 21/06/2024 με τους ακόλουθους τρόπους:
1. Με αυτοπρόσωπη παρουσία (με ραντεβού)
2. Mε συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά στη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας ΔΥΠΑ, Λ. Γαλατσίου 19, ΤΚ 11141, Αθήνα
3. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sxamea @dypa.gov.gr
Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση και το Παραπεμπτικό της Ιατρικής Γνωμάτευσης έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας καθώς και στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις»
Επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των Σχολών, να ξεναγηθούν στους χώρους τους και να ενημερωθούν από τα στελέχη της ΔΥΠΑ για τα τμήματα-ειδικότητες, καθώς και για τυχόν απορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή