Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα : Frita Burger, λιγκουίνι με γαρίδες και σάλτσα ντομάτας με βότκα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Chef στην κουζίνα σας  με τον Βαγγέλη Δρίσκα :  Frita Burger, λιγκουίνι με γαρίδες και σάλτσα ντομάτας με βότκα


Γραφείο Τύπου Open:

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

Το περίφημο κουβανέζικο Frita Burger, λιγκουίνι με γαρίδες και σάλτσα ντομάτας με βότκα, αλλά και μία πρωτότυπη τούρτα παγωτό, μας ετοιμάζει ο Βαγγέλης αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει το περίφημο κουβανέζικο, Frita Burger που έχει ξεχωριστή νοστιμιά και ιδιαίτερη σύνθεση. Στη συνέχεια, μαγειρεύει ένα αγαπημένο καλοκαιρινό πιάτο: καγιανά με σύγλινο και μανούρι. Δοκιμάζει μία μακαρονάδα που ξεχειλίζει από γεύση: Λιγκουίνι με γαρίδες και σάλτσα ντομάτας με βότκα, σερβιρισμένα με ψητό τραγανό προσούτο. Ακόμα, ετοιμάζει εντυπωσιακά σοκολατένια cookies, γεμιστά με σοκολατένια μπισκότα. Τέλος, μαγειρεύει ένα διαφορετικό λεμονάτο κοτόπουλο και το σερβίρει με αρωματικό πουρέ βασιλικού.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει ριγκατόνι με μία καλοκαιρινή σάλτσα με ποικιλία λαχανικών και μους φέτας. Ψήνει στον φούρνο χοιρινές μπριζόλες με πάπρικα και ρίγανη και τις συνοδεύει με μία πρωτότυπη γαρνιτούρα. Ακόμα, φτιάχνει μία πανεύκολη και εντυπωσιακή τούρτα παγωτό με αφράτο παντεσπάνι, δύο είδη παγωτού και γκοφρέτες. Στη συνέχεια, ετοιμάζει στο λεπτό το πιο εύκολο ψητό κοτόπουλο στη λαδόκολλα με σάλτσα μπάρμπεκιου. Τέλος, δοκιμάζουμε μία δροσερή σαλάτα με φασόλια, κινόα και αβοκάντο με ένα ιδιαίτερο αρωματικό ντρέσινγκ.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ: https://we.tl/t-b6PmoLGbJT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή