Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Γαλατσίου την Παρασκευή 12/7

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Γαλατσίου την Παρασκευή 12/7

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρες 09:30 – 13:15 , στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους).

Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό, μην ξεχάσουν να κλείσουν το ραντεβού τους είτε καλώντας στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου 210 2222011 είτε στην ειδική φόρμα διαδικτυακά. Επίσης, υποχρεωτικά πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Ο Δήμος Γαλατσίου καλεί όλους όσοι πληρούν τα κριτήρια για εθελοντική αιμοδοσία να αιμοδοτήσουν και αυτή την φορά, καθώς στην χώρα μας (αλλά και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης) υπάρχει έλλειψη αίματος και μικρή προσέλευση στους χώρους αιμοδοσίας των Νοσοκομείων, λόγω της έξαρσης των ιώσεων και λόγω της επιδημίας από τον COVID-19.
Το αίμα είναι αναντικατάστατο και προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο!
Όπως συμβαίνει σε κάθε Αιμοδοσία, ο υποψήφιος αιμοδότης θα πρέπει να μην έχει συμπτώματα γρίπης (να έχουν περάσει 7 ημέρες που να είναι ελεύθερος συμπτωμάτων), να έχουν περάσει 15 μέρες από την λήψη αντιβίωσης, να μην έχει επιχείλιο έρπη κλπ.
Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες πληροφορίες για το αν μπορείτε να αιμοδοτήσετε θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή