Γραφείο Τύπου Open:
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένη μανιταρόπιτα με χωριάτικο φύλλο και μία πλούσια γέμιση με γραβιέρα και πιπεριές. Στη συνέχεια, ψήνει αφράτα μπιφτέκια με ξεχωριστή νοστιμιά, γεμιστά με κασέρι. Φτιάχνει το πιο εύκολο πρωτεϊνούχο σπιτικό ψωμί για σάντουιτς με ιδιαίτερα υλικά, αλλά και μια πεντανόστιμη πικάτα κοτόπουλου, με μία υπέροχη σάλτσα μανιταριών. Και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει ένα γλυκό ψυγείου με κρέμα μπανάνας και ρούμι, στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς!
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, έρχονται πρωτότυπα πατατοπιτάκια γεμιστά με τυριά. Ακολουθεί ένα πεντανόστιμο αφράτο ογκρατέν με κιμά και λαχανικά, αλλά και μία αρωματική σαλάτα με κοτόπουλο και ντρέσινγκ με κάρι. Σειρά έχει ένα δυνατό πιάτο με ζυμαρικά: Πένες με σιγομαγειρεμένα κρασάτα πανσετάκια, ντοματίνια και δεντρολίβανο. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με το πιο αγαπητό γλυκό, το οποίο ο Βαγγέλης το φτιάχνει με έναν διαφορετικό τρόπο, γρήγορα και εύκολα: Γαλακτομπούρεκο στο λεπτό.