Άννα Καραμανλή:Μετά την αποφυγή του ποδοσφαιρικού Grexit αποδείχτηκε ότι λύση δεν μπορούν να δώσουν μονομερείς ενέργειες

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, με αφορμή την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή για την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 
 

«Μετά την αποφυγή του ποδοσφαιρικού  Grexit, έστω και την ύστατη ώρα, αποδείχτηκε ότι τη λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου δεν μπορούν να δώσουν μονομερείς ενέργειες επικοινωνιακού χαρακτήρα.

 

Για να φτάσουμε στην  απόφαση του κ. Κοντονή,  χρειάστηκε προηγουμένως: 

  • Να οδηγηθεί για δεύτερη φορά, σε ένα χρόνο, το ελληνικό ποδόσφαιρο κοντά στο Grexit 
  • Να φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιούνται οι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ, ως επιδιαιτητές της αντιπαράθεσης μεταξύ  Υπουργείου και Ομοσπονδίας 
  • Να ματαιωθεί με Υπουργική Απόφαση, για πρώτη φορά, ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας 
  • Να προκληθεί μια τεράστια αναστάτωση τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Δυστυχώς πολύ κακό για το τίποτα. 
 

Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου  παραμένουν εδώ.

 

Η Νέα Δημοκρατία έχει επισημάνει τις παθογένειες  του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και την ανάγκη ριζικών τομών για να ανακτήσει την αξιοπιστία του.

 

Τομές που σε καμία περίπτωση δεν διασφαλίζονται από την τακτική του κ.  Κοντονή.

 

Η Νέα Δημοκρατία επιμένει στην ανάγκη να αναληφθούν νέες πρωτοβουλίες, με στόχο την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Προϋπόθεση για αυτό, ένας αξιόπιστος και σοβαρός διάλογος, χωρίς αιφνιδιασμούς και αποκλεισμούς.

 

 Η Νέα Δημοκρατία θα συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια με υπευθυνότητα, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και λαϊκισμούς».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή