«Σεφ στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα- καλτσόνε γεμιστά με κιμά και μοτσαρέλα, πιπερόπιτες, σπαγγέτι με χορτοφαγικά κεφτεδάκια

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
«Σεφ στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα- καλτσόνε γεμιστά με κιμά και μοτσαρέλα, πιπερόπιτες, σπαγγέτι με χορτοφαγικά κεφτεδάκια


Γραφείο Τύπου Open:

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει καλτσόνε γεμιστά με κιμά και μοτσαρέλα, πιπερόπιτες, σπαγγέτι με χορτοφαγικά κεφτεδάκια και ένα υπέροχο σοκολατένιο babka.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN , για να μαγειρέψουμε τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα . Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, που μπορούν να ετοιμαστούν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα , αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ζυμαρικά και συγκεκριμένα πένες με σάλτσα λιαστής και χαλλούμι , ένα πιάτο για το καθημερινό τραπέζι. Στη συνέχεια, δοκιμάζουμε Pulled pork , το δημοφιλές ξεψαχνισμένο και μελωμένο χοιρινό από την Αμερική. Στο μενού, αμέσως μετά, έρχεται το κλασικό σαγανάκι γαρίδες με την πιο νόστιμη σάλτσα και ο σεφ ετοιμάζει και ένα ωραίο χυλωμένο ριζότο με αγκινάρες της άνοιξης. Το επεισόδιο κλείνει πολύ νόστιμα, με καλτσόνε γεμίζει με κιμά και μοτσαρέλα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου , ο σεφ ετοιμάζει πιπερόπιτες με ξεχωριστή ζύμη και μοναδική γέμιση με τυριά και φυσικά πιπεριές. Ακόμα, φτιάχνει τραγανό κοτόπουλο στο Air Fryer , νόστιμο, ζουμερό, με ελάχιστα λιπαρά και ετοιμάζει και κοκκινιστό κουνουπίδι με ελιές, με απίθανα νόστιμη σάλτσα . Στη συνέχεια, στο τραπέζι έρχεται σπαγγέτι με χορτοφαγικά κεφτεδάκια , ένα πιάτο ιδανικό για τη νηστεία, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ο Βαγγέλης ζυμώνει και ψήνει σοκολατένιο babka, ένα διαφορετικό τσουρέκι με μοναδική βουτυρένια και σοκολατένια γεύση.

«Chef στην Κουζίνα σας», με την Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : dtk Food Multimedia Productions

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή