Ξεκίνησαν χθες Πέμπτη, 15 Μαΐου, οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Θερινό Αθλητικό Camp 2025 «Αχιλλέας Βρέντζος» που διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου, στο Άλσος Βέικου. Το Camp απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών και θα χωριστεί σε δύο περιόδους, με την πρώτη να διαρκεί από 16 έως 27 Ιουνίου και την δεύτερη από 30 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου.
Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο link που θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Γαλατσίου (https://www.galatsi.gov.gr/egwebapps/home) και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν οι γονείς / κηδεμόνες μαζί με την αίτηση εγγραφής του παιδιού ή των παιδιών είναι τα εξής:
– Πιστοποιητικό γέννησης (εντός διμήνου)
– Πρόσφατη βεβαίωση παιδιάτρου (εντός εξαμήνου)
– Αριθμός ΑΜΚΑ
– Αποδεικτικό κατοικίας (ΔΕΚΟ ή Φορολ. δήλωση)
– Φωτοτυπία των εμβολίων του παιδιού
– Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα
– Φωτογραφία
Επιπλέον δικαιολογητικά για όσους δικαιούνται έκπτωση ή απαλλαγή:
– Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης
– Βεβαίωση Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ) για ανεργία
– Βεβαίωση Κοινωνικής Υπηρεσίας (άποροι)
– Κάρτα πολυτέκνου
Το Θερινό Αθλητικό Camp χωρίζεται σε δύο (2) περιόδους:
Α΄ περίοδος: 16 Ιουνίου έως 27 Ιουνίου 2025
Β΄ περίοδος: 30 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2025
Το κόστος εγγραφής για το Camp είναι:
• 80 ευρώ το πρώτο παιδί και 50 ευρώ το δεύτερο.
• 50 ευρώ το πρώτο παιδί και 30 ευρώ το δεύτερο με πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας από τον Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ) του ενός γονέα και αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης η οποία δεν πρέπει να ξεπερνάει το ποσό των 8.000 ευρώ.
• Τρίτεκνες οικογένειες: 80 ευρώ το πρώτο παιδί, 50 ευρώ το δεύτερο και δωρεάν το τρίτο.
Δωρεάν συμμετοχή:
– Άποροι (βεβαίωση Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Γαλατσίου),
– Άνεργοι και οι δύο γονείς – πρόσφατη βεβαίωση Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ) και φορολογική δήλωση έως 8.000€,
– Μονογονεϊκές οικογένειες – φορολογική δήλωση έως 8.000 ευρώ,
– Πολύτεκνοι – κάρτα πολυτέκνων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 213.2055.303 και 2132055359 (Αν. Διευθύντρια Ρ. Αβερκίου 6977/267269).
Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των παιδιών περιλαμβάνει αθλήματα μπάσκετ, στίβου, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις και κολύμβησης. Επίσης ψυχοκινητικά παιχνίδια, όπως κυνήγι θησαυρού, μπόουλινγκ και διάφορα παιχνίδια με στεφάνια.
Τα παιδιά, απαραιτήτως, να έχουν μαζί τους μια μικρή αθλητική τσάντα που θα περιλαμβάνει μια δεύτερη αλλαξιά ρούχων (μπλουζάκι, σορτσάκι). Κατά τις ημέρες που θα έχουν κολύμβηση, επιπλέον μια πετσέτα, μαγιό, σκουφάκι, σαγιονάρες και προαιρετικά γυαλάκια κολύμβησης. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθεύσουν το παιδί τους με κάποιο επιπλέον φρούτο ή σνακ που δεν αλλοιώνεται.
Όταν τα παιδιά έχουν την πρώτη ώρα κολύμβηση, θα πρέπει να έχουν πάρει ένα ελαφρύ πρωινό (αποφυγή γάλακτος, σοκολάτας και δημητριακών).
Τα παιδιά απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά παιχνίδια.