ΥΛΙΚΑ
- 750 γρ πατάτες μικρές
- 75 ml βουτυρόγαλα
- 2 κ.σ. μαγιονέζα light
- 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
- ½ κ.γ. ζάχαρη άχνη
- 100 γρ ραδίκια, κομμένα σε λωρίδες
- 1 κ.σ. παπαρουνόσπορος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με αλατόνερο τοποθετήστε τις πατάτες και φέρτε τες σε βράση. Αφήστε τες να σιγοβράσουν για 12 λεπτά μέχρι να έχουν μαγειρευτεί τελείως. Στραγγίστε τες και αφήστε τες να κρυώσουν.
Χτυπήστε το βουτυρόγαλα με την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το ξύδι και την ζάχαρη άχνη και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Μόλις έχουν κρυώσει οι πατάτες, περιχύστε με την σάλτσα μαγιονέζας, τα ραδίκια και τον παπαρουνόσπορο. Ανακατέψτε και σερβίρετε.