Το Fight Club Galatsi πρωταγωνίστησε στο Hobby Festival με τριήμερη γιορτή μαχητικών αθλημάτων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το Fight Club Galatsi πρωταγωνίστησε στο Hobby Festival με τριήμερη γιορτή μαχητικών αθλημάτων

Επιδείξεις, sparring, workshops, συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και προπονητών σε μια δυναμική παρουσία που ανέδειξε όλο το φάσμα των combat sports. Ο λόγος για το Hobby Festival όπου το Fight Club Galatsi, με επικεφαλής τον προπονητή και διοργανωτή Ιωάννη Θεοφάνους, έδωσε δυναμικό παρών, οργανώνοντας για τρεις συνεχόμενες ημέρες μια μεγάλη δράση αφιερωμένη στην προβολή των μαχητικών αθλημάτων.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, χιλιάδες επισκεπτών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το kickboxing, το Muay Thai, την πυγμαχία, το MMA, το Brazilian Jiu-Jitsu και την αυτοάμυνα, μέσα από συνεχείς επιδείξεις τεχνικών, sparring και εκπαιδευτικά workshops.
Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Rama Camp του Κώστα Θεοδούλου, τον Δημήτρη Μακρίδη από το Arena Fighting Team, καθώς και με τη συμμετοχή σημαντικών συλλόγων και προπονητών του χώρου. Στη διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες και αθλητές από το Kallimachos Camp του Νίκου Κορδαλή, ο σύλλογος Pliakos Muay Thai Camp του Άριστου Πλιάκου, το Gods Camp του Γιώργου Θεοτοκάτου, το Fight Club Cholargos του Σταύρου Στάινερ, το Rama Camp Crete του Κώστα Πρεντούλη και το Royal Academy του Αχιλλέα Μογκαντάμ.
Ξεχωριστή παρουσία είχε η κορυφαία Ελληνίδα kickboxer (και Γαλατσιώτισσα!) Αντωνία Πρίφτη, η οποία συμμετείχε ενεργά στις επιδείξεις μαζί με κορυφαίους αθλητές από όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, προσφέροντας υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και έντονο ενδιαφέρον στο κοινό.
Παράλληλα, ιδιαίτερη συμβολή στη διάδοση των επιμέρους αθλημάτων είχε ο Κώστας Σαλάπας, που παρουσίασε το Brazilian Jiu-Jitsu με εντυπωσιακή επίδειξη μαζί με τους αθλητές του, ο Δημήτρης Δημητρίου, παρουσιάζοντας το MMA με αθλητές του Fight Club Galatsi ο Αχιλλέας Παπαγεωργίου με την ομάδα Krav Maga Mentality, παρουσιάζοντας σύγχρονες εφαρμογές αυτοάμυνας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας, εκατοντάδες επισκέπτες παρακολούθησαν τις δράσεις, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη απήχηση που έχουν πλέον τα μαχητικά αθλήματα στο ευρύ κοινό.
Για τρεις ημέρες, το Hobby Festival απέκτησε παλμό ring – και οι επισκέπτες κατάλαβαν ότι πίσω από κάθε άθλημα υπάρχει τεχνική, παιδεία και χαρακτήρας. Ραντεβού στο Hobby Festival το 2027!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή