Φώφη Γεννηματά :H Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη, αρκεί να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φώφη Γεννηματά :H Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη, αρκεί να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια

Στο πλαίσιο της περιοδείας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

 

“H Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη, αρκεί να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουμε αναδείξει εγκαίρως ότι χρειαζόταν συνεννόηση για να ξεπεράσουμε την κρίση. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έκλεισε στο «και πέντε» μια συμφωνία που δεν βγαίνει. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται εθνική γραμμή με 3 στόχους: προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος και την οικονομία, αναδιάρθρωση του χρέους αλλά και νέους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση που δίχασε ως αντιπολίτευση τον ελληνικό λαό στις πλατείες, επιχειρεί και σήμερα να επαναλάβει το ίδιο, τροφοδοτώντας τον διχασμό. Προσπαθεί να στήσει μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση ένα δίπολο που μόνο αδιέξοδα μπορεί να δημιουργήσει. Δεν μπορούν να δώσουν λύση για τη χώρα. 

Εμείς η Δημοκρατική Παράταξη, η ευρύτερη Κεντροαριστερά είμαστε ο μόνος χώρος που έχουμε τη δύναμη να ενώσουμε τη διχασμένη Ελλάδα και να σπάσουμε αυτό το δίπολο που προσπαθεί να στήσει από τη μια ο ΣΥΡΙΖΑ με τον αριστερό λαϊκισμό και τον κρατισμό και από την άλλη η  Ν.Δ. με τον μεταρρυθμιστικό νεολαϊκισμό. Εμείς μπορούμε να ενώσουμε ξανά τις ζωντανές δημιουργικές ομάδες του τόπου, το κράτος, την κοινωνία και την αγορά σε μια νέα αναπτυξιακή συμφωνία. 

Ξεκινάμε από τη Θράκη γιατί το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη στήριξε τη Θράκη σε όλα της τα βήματα τα προηγούμενα χρόνια στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και ακριβώς αυτό θέλουμε να σηματοδοτήσουμε ξεκινώντας το οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα από εδώ.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή