Οι νέοι Αντιδήµαρχοι Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Οι νέοι Αντιδήµαρχοι Γαλατσίου
Οι νέοι Αντιδήµαρχοι

Την άλλη βδοµάδα ο ∆ήµαρχος Γαλατσίου θα ανακοινώσει τους νέους αντιδηµάρχους, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους σηµερινούς που είναι στη θέση τους εδώ και δύο χρόνια.
Τα τέσσερα νέα πρόσωπα, σύµφωνα µε έγκυρες πληροφορίες του Παλµού, που θα οριστούν αντιδήµαρχοι είναι οι Οικονόµου Γιάννης στα οικονοµικά, ∆άσκα Σώµου Μαίρη σε θέµατα παιδείας, Ζήκου Αγγελική στην πρόνοια και Ροπόδης Παναγιώτης στην καθαριότητα. Πέµπτος αντιδήµαρχος έχει οριστεί εδώ και περίπου δυο µήνες στη θέση του παραιτηθέντος Γερµάνου Μελισσουργού, ο Αµοργιανός Γεώργιος µε ευθύνη την καθαριότητα.

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ 

” Είχα γράψει και πριν λίγο καιρό ότι θα πρέπει, πριν οριστούν οι νέοι αντιδήµαρχοι, να γίνεται αξιολόγηση αυτών που θα αντικατασταθούν. Από αυτούς που φεύγουν υπάρχουν κάποιοι που δούλεψαν πραγµατικά και κάποιοι άλλοι οι οποίοι µας δούλεψαν κανονικά! Τους δεύτερους καλώς κάνει και τους αλλάζει ο ∆ήµαρχος. 
Τους πραγµατικούς εργάτες όµως θα έπρεπε να τους κρατήσει. Εξάλλου δεν υπάρχει κανένας νόµος ή υπουργική απόφαση που να λέει ότι όλοι οι δηµοτικοί σύµβουλοι της πλειοψηφίας πρέπει να γίνουν κάποια στιγµή αντιδήµαρχοι. Οι νέοι αντιδήµαρχοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η θέση που θα κατα- λάβουν δεν είναι µερικής απασχόλησης. Για να ανταπεξέλθουν επαξίως στα καθήκοντα που θα τους ορίσει ο δήµαρχος θα πρέπει να εργάζονται πλήρες 8ωρο και µε υπερωρίες. Αν είναι κι αυτοί όπως κάποιοι άλλοι για λεζάντες και αναρτήσεις, καλύτερα να µην αναλάβουν καθήκοντα αντιδηµάρχου”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή