Η Lara Fabian τον Σεπτέµβριο στην Αθήνα


ΗLara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, θα βρεθεί για µια µοναδική συναυλία στην Αθήνα, Τετάρτη, 21 Σεπτεµβρίου στο Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ. Στις συναυλίες της δηµιουργεί ένα ιδιαίτερο σύµπαν που γεννά ήχους, εικόνες και συναισθήµατα. Μία αισθαντική ατµόσφαιρα που µαγεύει τους θεατές που βρί- σκονται στα show της.
Πολλά από τα τραγούδια της µοιάζουν να ξεπηδούν µέσα από κινηµατογραφική ταινία, δεν είναι τυχαίο ότι η Disney τη διάλεξε για να δανείσει τη φωνή της στην Εσµεράλδα στη γαλλική εκδοχή της Παναγίας των Παρισίων, δίνοντάς την ευκαιρία να ερµηνεύσει µία µεγάλη της επιτυχία, το «Que Dieu aide les exclus». Η Lara Fabian καταφέρνει να ισορροπεί µε τις δεξιότητες της φωνής της, που φθάνουν τις τρεις οκτάβες, σε µια γκάµα τραγουδιών που εκτείνονται από αισθαντικές µπαλάντες µέχρι τις «φαντασµαγορικές νότες ενός γαλλικού καµπαρέ». Τα «je t’ aime», «Je suis malade», «Tout», «Humana», «La Difference», «Si tu m’ aimes», «Tu t’en vas», «Adagio», «I Will Love Again», «I Am Who I Am», «Requiem pour un fou», «Broken vow», «Love By Grace», “Soleil Soleil” είναι µερικά µόνο από τα τραγούδια που την καθιέρωσαν ως µια ντίβα της παγκόσµιας µουσικής σκηνής.

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή στο παγκόσµιο µουσικό στερέωµα είναι η ικανότητα της, να ερµηνεύει σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαµανδικά, γερµανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατοµµύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσµιες διακρίσεις της είναι αναρίθµητα. Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή της µε την Ελλάδα µιας και στο παρελθόν έχει τραγουδήσει στα ελ- ληνικά, µαζί µε τον Μάριο Φραγκούλη, το All Alone Am I (Μην τον ρωτάς τον ουρανό) του Μάνου Χατζιδάκι.
Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της στην Αθήνα έχει  ξεκίνησει από τον   Ιουλίου στo www.viva.gr, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το live αναµένονται σύντοµα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή