Παύλος Χρηστίδης:Ο διαγωνισμός είναι στον αέρα τόσο πολιτικά, όσο ηθικά και νομικά

Σημεία τοποθέτησης Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στην Εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή» και στους δημοσιογράφους Β. Λυριτζή και Δ. Οικονόμου

 

“Ο διαγωνισμός είναι στον αέρα τόσο πολιτικά, όσο ηθικά και νομικά

Η κυβέρνηση έχει υποστεί ένα Βατερλό γιατί ήταν επιλογή της, να χτίσει έναν επιχειρηματία μέσω μίας τράπεζας, προκειμένου να φτιάξει ένα κανάλι. Ο κ. Καλογρίτσας έλαβε δεκαπλάσια δανειοδότηση από αυτή την οποία λάμβανε μέχρι το 2015.  Έτσι ακριβώς όπως κατέθεσε τα τρία επιπλέον εκατομμύρια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, εάν δεν υπήρχαν οι εξελίξεις στην τράπεζα Αττικής, θα κατέθετε και τα υπόλοιπα. Ο κ. Καλογρίτσας βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των κομματικών εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και όλος ο κόσμος γνωρίζει τις κουμπαριές του. Εν πάση περιπτώσει το κρυφτό πρέπει να σταματήσει. Ο διαγωνισμός είναι στον αέρα τόσο πολιτικά, όσο ηθικά και νομικά. Η Επιτροπή, η οποία έβαλε την υπογραφή στον έλεγχο των «πόθεν έσχες», πρέπει και θα ελεγχθεί κάποια στιγμή από την ελληνική δικαιοσύνη.

Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη.

Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να βαφτίζει το «μαύρο» σε «άσπρο». Συνεχίζει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Έκανε μία επιλογή, για την οποία κρίνεται, τόσο ο κ. Παππάς όσο και ο κ. Τσίπρας, οι οποία υπερασπίστηκαν την εν λόγω διαδικασία στη Βουλή. Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, δεν εξέπεσε ο κ. Καλογρίτσας. Ήταν ο  κ. Κουρουμπλής και άλλοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξαν ότι οι υπεύθυνοι της διαδικασίας, φέρουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες.

Θέλουμε φως σε όλα. Να λάμψει η Δικαιοσύνη

Η Κυβέρνηση οφείλει να ρίξει φως σε όλα. Εμείς, ως ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ας τα φέρουν όλα στη Βουλή και ας πάρουν όλα το δρόμο της δικαιοσύνης, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ποιος έχει ευθύνες για όλα τα ζητήματα. Είναι ενδιαφέρον,δε,ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τη συστράτευση με εκείνον που αποκαλούσε ως «Καρατζαφέρη της Αριστεράς», τον κ. Κουβέλη.

Τα σημερινά μέτρα διαλύουν κάθε έννοια διαγενεακής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης

Σήμερα ψηφίζονται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μέτρα, τα οποία διαλύουν το μέλλον των νέων επιστημόνων.  Τα εν λόγω μέτρα τιμαριοποιούν τις επόμενες γενιές και διαλύουν οποιαδήποτε έννοια διαγενεακής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.   “

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή