Η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων συνεχίζει και φέτος τις συναντήσεις της


Για έκτη συνεχόµενη χρονιά, η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων συνεχίζει τη λειτουργία της. Τις προηγούµενες χρονιές τη Λέσχη απασχόλησαν έργα µεταπολεµικών συγγραφέων που δεν βρίσκονται πια εν ζωή (Γιώργος Ιωάννου, Κο- σµάς Πολίτης, Κώστας Ταχτσής, ∆ηµήτρης Χατζής κ.α.), καθώς και βραβευµένα βιβλία σύγχρονων πεζογράφων, µελών της Εταιρείας, οι οποίοι και παρευρίσκονταν στις συναντήσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Ιωάννα Καρυστιάνη, Ζυράννα Ζατέλη, Θανάσης Βαλτινός, Πέτρος Τατσόπουλος, Αλέξης Πανσέληνος, Έλενα Χουζούρη, Κώστας Κατσουλάρης, Γιώργος Συµπάρδης, Γιώργος Σκούρτης κ.ά. Την περσινή χρονιά οργανώθηκαν και θεατρικές βραδιές, την ευθύνη των οποίων είχε και έχει η ∆έσποινα Τοµαζάνη.

Όσοι επιθυµούν να συµµετέχουν στις φετινές συναντήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν τη συµµετοχή τους στο τηλέφωνο 210- 8231890, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@authors.gr. Οι συναντήσεις θα γίνονται ανά δεκαπενθήµερο στα γραφεία της Εταιρείας Συγγραφέων (Κοδριγκτώνος 8, 11257 Αθήνα), αρχίζοντας από Τρίτη 1 Νοεµβρίου και ώρα 6.00 µε 8.00 µ.µ. το απόγευµα.

Τη Λέσχη θα συντονίζουν φέτος η Κατερίνα Ζαρόκωστα, η Αργυρώ Μαντόγλου και η ∆έσποινα Τοµαζάνη. Υπεύθυνος προγραµµατισµού παραµένει ο Αλέξης Ζήρας. Για περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να επισκεφτείτε το www.authors.gr (ενότητα: Λέσχη Ανάγνωσης). Χορηγοί της Εταιρείας Συγγραφέων είναι ο ΟΣ∆ΕΛ και τα Ιδρύµατα Κώστα & Ελένης Ουράνη και Πέτρου Χάρη της Ακαδηµίας Αθηνών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή