Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο Παναττικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών των ΚΑΠΗ

“Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στο δημοτικό θέατρο Πεύκης, διεξήχθη το πρώτο Παναττικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών των ΚΑΠΗ και συμμετείχαν τα ΚΑΠΗ του δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης αλλά και των δήμων Γαλατσίου, Ηρακλείου, Ιλίου και Πετρούπολης. Η πρωτοβουλία ήταν του ΚΟΙΠΑΠ του δήμου μας και σχεδόν όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ που συμμετείχαν, έδωσαν κυριολεκτικά την ψυχή τους. Στο φεστιβάλ παρευρέθη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης που ευχήθηκε αυτή η εκδήλωση να είναι η αρχή για να γίνει θεσμός μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος. Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης ανέφερε «Ο Δήμος μας αλλά και η ίδια η κοινωνία, σας χρειάζεται και θέλει την ενεργή  συμμετοχή σας, στην κοινή ζωή της πόλης μας. Για αυτό το λόγο, ο δήμος μας, μέσω του ΚΟΙΠΑΠ και των ΚΑΠΗ, σας στηρίζει ενεργά ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και επιδιώκει τη συμμετοχή σας σε ομάδες δημιουργικής απασχόλησης ή σε ενδιαφέρουσες κοινωνικές εκδηλώσεις  όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν αυτό το διήμερο. Εύχομαι αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει την αρχή  για όμορφες δράσεις και να μας δίνεται η ευκαιρία να γιορτάζουμε κάθε χρόνο όπως και σήμερα.»


Η βραδιά έκλεισε με το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών προς όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ αλλά και τους χαιρετισμούς του Προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ κ. Τσελέντα αλλά και της Αντιπροέδρου κ. Μαμαλάκη όπου ανέφεραν ότι όταν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας, θέληση και όραμα, πραγματοποιούνται εκπληκτικά πολιτιστικά δρώμενα. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι και για αυτή την εκδήλωση έκαναν εξαιρετική δουλειά η μαέστρος κ. Δέσποινα Οικονομίδου αλλά και ο λαογράφος – χοροδιδάσκαλος κ. Γιώργος Φραγκάκης.


Παρόντες στο  πρώτο Παναττικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών των ΚΑΠΗ ήταν το ΔΣ του ΚΟΙΠΑΠ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος κ. Παπανικολάου, η  Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη γραφείου Δημότη κ. Τσεκούρα, η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Πατούλη, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Φωτίδης και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. “

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή