Ορισμός εντεταλμένων συμβούλων από τον Γιώργο Καμίνη και εκλογή επικεφαλής δημοτικών επιχειρήσεων «ΔΑΕΜ» και «Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων»

Ορισμός εντεταλμένων συμβούλων από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και εκλογή επικεφαλής δημοτικών επιχειρήσεων «ΔΑΕΜ» και «Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων»

“Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με απόφασή του ορίζει τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους, σε θέσεις εντεταλμένων συμβούλων: 

Νανά Σπυροπούλου: Εποπτεία και συντονισμός των δράσεων της Διεύθυνσης Σχεδίου Πόλεως και Δόμησης.

Πηνελόπη Γκούμα: Εποπτεία και συντονισμός των δράσεων της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου.

Ελένη Ζαχαροπούλου: Εποπτεία και συντονισμός των Λεσχών Φιλίας.

Χριστίνα Βασιλείου: Εποπτεία και συντονισμός των δράσεων των Παιδικών Εξοχών του δήμου Αθηναίων. 

Λενιώ Μυριβήλη: Εποπτεία και συντονισμός των δράσεων της Αστικής Ανθεκτικότητας και της Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή.

Η θητεία των παραπάνω μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αθηναίων ολοκληρώνεται στις 11-3-2017 και η θέση είναι άμισθη.
Επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Π. Αποστολόπουλος εξελέγη πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «ΔΑΕΜ Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του δήμου Αθηναίων»
Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων» εξελέγη η δημοτική σύμβουλος Πόπη Διαμαντάκου.
Στον Ιωάννη Βασδέκη ανατέθηκαν καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την εποπτεία και τον συντονισμό των θεμάτων που αφορούν στο κέντρο της πόλης.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή