Β. Δερεδίνης, Γ. Μελισσουργός, Ντ. Σπηλιοπούλου υποψήφιοι με τον Γ. Μαρκόπουλο

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Β. Δερεδίνης, Γ. Μελισσουργός, Ντ. Σπηλιοπούλου υποψήφιοι με τον Γ. Μαρκόπουλο

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΡΕΔΙΝΗΣ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος:
«Στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο»

Στο συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» του υποψήφιου δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου συμμετέχει ενεργά ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Δερεδίνης, ο οποίος μετρά αρκετά χρόνια εμπειρίας στα δημοτικά πράγματα. Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Τούντα το 2002 και έκτοτε έχει θητεύσει σε δύσκολα πόστα και έχει αναλάβει νευραλγικές θέσεις στο Δήμο. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Οικονομικών και είναι απόλυτος γνώστης του τί χρειάζεται ώστε να ανταπεξέλθει με
επιτυχία η πόλη μας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

δύσκολη πολιτική, οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα επιβάλλει να πάρουμε την τύχη της πόλης μας στα χέρια μας. Να βάλουμε ένα τέλος στην 7άχρονη υποβάθμιση της λειτουργίας των θεσμών και των υπηρεσιών του Δήμου, την απαξίωση των πολιτών και την έλλειψη αποτελεσματικής κοινωνικής βοήθειας και προστασίας. Για να επανέλθει, επιτέλους, στο Δήμο Γαλατσίου η αξιοκρατία, η αξιοπιστία και ο σεβασμός στον πολίτη.
»Προϋπόθεση για ν’ αφήσουμε πίσω το φθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, που εκπροσωπεί η σημερινή συμβιβασμένη και αναποτελεσματική Δημοτική Αρχή, είναι να επιλέξουμε έναν δήμαρχο που διαθέτει τις φρέσκιες ιδέες και τη μαχητικότητα της νέας γενιάς, χωρίς να υπολείπεται σε εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.
»Επιλέγω να στηρίξω την “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ” με τον Γιώργο Μαρκόπουλο για Δήμαρχο και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του, γιατί στο πρόσωπό του διακρίνω, όχι απλά έναν ικανό και αποτελεσματικό νέο άνθρωπο, αλλά και κάτι περισσότερο: έναν Γαλατσιώτη που αγαπάει την πόλη μας και τους ανθρώπους της, γνωρίζει τα προβλήματα, έχει ρεαλιστικές λύσεις και έχει αποδείξει εμπράκτως ότι δεν υποκύπτει σε πολιτικές δεσμεύσεις.»

ΝΤΙΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΡΥΣΑΓΗ
υποψήφια δημοτική σύμβουλος:
«Χρειαζόμαστε δημοτική αρχή με όραμα»

Αυτά είπε στη δήλωσή της η κα Ντίνα Σπηλιοποούλου – Χρυσάγη, η οποία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα συμμετάσχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαρκόπουλου. Στη δήλωσή της αναφέρει αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε μερικούς μόνο μήνες πριν από τις κρίσιμες Δημοτικές Εκλογές του 2014 για το Γαλάτσι μας όπου ζω από το 1967 και διατηρώ το φυσικοθεραπευτήριό μου από το 1977. Εδώ μεγάλωσαν, σπούδασαν και πλέον εργάζονται τα παιδιά μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αρκαδία, κοντά στη Δημητσάνα, όπου φοίτησα τα πρώτα χρόνια του Γυμνασίου.
»Εδώ, στο Γαλάτσι, στην πόλη μας, ασχολούμαι με τα κοινά εκλεγμένη για πέντε συνεχείς τετραετίες. Ιδιαίτερα ασχολήθηκα ως Αντιδήμαρχος το 2002 με την κοινωνική πρόνοια, με την τρίτη ηλικία και τα ΚΑΠΗ, τον αθλητισμό (ρυθμική, πινγκ πονγκ και τένις).
»Αγαπητοί Γαλατσιώτες, πιστή σε μια διαδρομή δράσης και προσφοράς στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, συνεπής με τις αρχές και τις δεσμεύσεις μου, χωρίς ποτέ να επιδιώξω ή να διεκδικήσω προσωπικά οφέλη, με μόνο κριτήριο την αγάπη μου για το Γαλάτσι, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ξανά.
»Ζούμε στην εποχή που τα μεγάλα λόγια τελείωσαν και σημασία πλέον έχουν μόνον οι πράξεις! Αντιμετωπίζουμε τη μεταλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών και δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε επιλογές που δεν βοηθούν τον τόπο μας, δεν κάνουν καλύτερη τη ζωή στο Δήμο μας.
»Το Γαλάτσι σήμερα χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή απαλλαγμένη από αδιέξοδα και αγκυλώσεις, από μικρόψυχες προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές που κρύβουν και σκεπάζουν τα καθημερινά προβλήματα τις δίκαιες και θεμιτές προσδοκίες των πολιτών για την επίλυσή τους.
»Χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή με σύστημα, με μέθοδο με αγωνιστικότητα, με πρόγραμμα και με όραμα, με ρεαλιστικές προτάσεις που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων του για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων της πόλης μας.
»Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου γιατί πιστεύω ότι ο Γιώργος έχει δώσει δείγματα γραφής κατά τη διάρκεια της θητείας του, ιδιαίτερα ως αντιδήμαρχος. Όλοι του αναγνωρίζουμε την εργατικότητα, την εμπειρία, τη γνώση, την ειλικρινή του διάθεση που με πολύ δουλειά και αποκλειστική ενασχόληση θα δώσει ουσιώδεις λύσεις στην καθημερινότητα του πολίτη.
»Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να προχωρήσουμε στον ίδιο δρόμο μαζί με τον Γιώργο Μαρκόπουλο και την “Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο”. Γιατί το Γαλάτσι μας το αξίζει!»

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ,
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
«Η αλλαγή θα έρθει από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες»

«Ελάχιστος χρόνος απομένει πλέον για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, εκλογές ιστορικής σημασίας για την πόλη μας και την αυτοδιοίκηση. Η διεξαγωγή αυτών των εκλογών γίνεται εν μέσω μιας πρωτόγνωρης για όλους μας οικονομικής, κοινωνικής και ηθικής κρίσης. Τα συναισθήματα όλων μας είναι κοινά: ανασφάλεια για το αύριο, θυμός και δικαιολογημένη αγανάκτηση και έλλειψη εμπιστοσύνης για όσους μέχρι τώρα ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά.
»Ήρθε η ώρα της αλλαγής από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, αγωνιστική διάθεση και όραμα για την πόλη μας.
»Αυτή η αλλαγή θα έρθει στηρίζοντας το συνδυασμό “Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο” με υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου τον φίλο Γιώργο Μαρκόπουλο. Έχουμε τη νεανική ορμή, τις γνώσεις και την απαραίτητη εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της πόλης μας.
»Στόχος μας μια δημοτική αρχή που θα κοιτά τον δημότη στα μάτια, θα του λέει την αλήθεια, θα δίνει ρεαλιστικές λύσεις και όχι κούφια λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή