Εργαστήριο Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου Ταινίας Μικρού Μήκους της Ε.Σ.Ε.

Εργαστήριο Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου Ταινίας Μικρού Μήκους της Ε.Σ.Ε. [22-23/4/17]

Σε συνέχεια του επιτυχημένου σεμιναρίου θεωρητικής κατάρτισης που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος επανέρχεται με ένα Εργαστήριο Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου Ταινίας Μικρού Μήκους για όλους όσοι επιθυμούν να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που διδάχτηκαν, αλλά και να μετάσχουν με πιθανότητες διάκρισης στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σεναρίου της Ε.Σ.Ε.

Μια διάκριση που μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση της ταινίας, όπως έγινε με την μεγάλου μήκους του Μάριου Πιπερίδη «Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ» και το «Η Χέλγκα από το Λουντ» της Θέλγιας Πετράκη σε σενάριο δικό της και του Αλεξάνδρου Έσσλιν.

Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Απριλίου και ώρα 10.00 με 18.30 και θα ολοκληρωθεί στα γραφεία της Ε.Σ.Ε.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι αποστείλουν την ιδέα τους αναπτυγμένη σε μια σελίδα και κατοχυρωμένη, για λόγους προστασίας της, στο νομικό τμήμα της Ένωσης info@senariografoi.gr, είτε μέσω του επίσημου ιστοχώρου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (www.senariografoi.gr) είτε μέσω τραπέζης Πειραιώς IBAN GR37 0171 8390 0068 3913 5579 922 (Ε.Σ.Ε.).

Όσοι θελήσουν να μετάσχουν οφείλουν να αποστείλουν την ιδέα τους με τα πλήρη στοιχεία τους και το πιστοποιητικό κατοχύρωσης στο akakavas@hol.gr.

Θα ενταχθούν σε δυο ομάδες και θα προσέλθουν στον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. είτε το Σάββατο 22 Απριλίου είτε την Κυριακή 23 Απριλίου. Στη δεύτερη φάση του εργαστηρίου θα προσέλθουν στα γραφεία της Ε.Σ.Ε. με τα έτοιμα σενάρια προκειμένου να δεχθούν υποδείξεις για βελτίωσή τους και αφού διορθωθούν να κατατεθούν στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ε.Σ.Ε.

Σενάρια που έχουν ήδη μετάσχει σε κάποιον από τους τρεις προηγούμενους πανελλήνιους διαγωνισμούς δεν μπορούν να μετάσχουν.
Πληροφορίες: 6932089819

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.
https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i991/

 

Πηγές

senariografoi.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή