Βόλτα & συζήτηση στη Λ. Βεΐκου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Βόλτα & συζήτηση στη Λ. Βεΐκου

Τους δρόμους πήρε το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από σύσσωμη την ομάδα του, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο».

Όλοι μαζί έκαναν μια μεγάλη βόλτα στον κεντρικό και πιο εμπορικό δρόμο της πόλης μας, τη Λ. Βεΐκου, όπου ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, χαιρέτισε και συζήτησε με όσους περαστικούς συναντούσε στο διάβα του κι έκανε τα ψώνια του στη αγορά μας.
«Είναι ολοφάνερο ότι οι πολίτες του Δήμου μας είναι διψασμένοι για επικοινωνία, για συζήτηση αλλά και αγανακτισμένοι από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης, είναι ολοφάνερο ότι το Γαλάτσι μας χρειάζεται αλλαγή, δουλειά και βελτίωση, πάνω απ’ όλα όμως ανθρώπους με όρεξη και κέφι, ανθρώπους που θα στηρίξουν τους πολίτες αυτού του τόπου, που θα λένε αλήθειες, που θα προσπαθούν για το καλύτερο και που θα βρίσκονται πάντοτε – και όχι μόνο γι’ αυτές τις μέρες – κυριολεκτικά στις γειτονιές αυτής της πόλης» δήλωσε ο Γιώργος Μαρκόπουλος στον «Παλμό» όταν διασταυρωθήκαμε μαζί του.
Η βόλτα τελείωσε, με την ομάδα να καταλήγει σε τοπικό κατάστημα για ένα κρασί και έναν μεζέ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή