Άνοιξε τα γραφεία της η «Ενότητα για την Ανατροπή»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Άνοιξε τα γραφεία της η  «Ενότητα για την Ανατροπή»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα γραφεία της δημοτικής κίνησης Γαλατσίου «Ενότητα για την Ανατροπή», στη συμβολή των οδών Λητούς 1 & Βεΐκου.

Ήταν μια βραδιά χαλαρή και που έδωσε την ευκαιρία σε όσους συμπολίτες μας βρέθηκαν εκεί να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις με τους ανθρώπους της δημοτικής κίνησης, να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το μέλλον αυτής της πόλης.
Το καλωσόρισμα του πλήθους των παρευρισκομένων έκανε ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Σπύρος Παναγιώτου, τονίζοντας ότι: «Η “Ενότητα για την Ανατροπή” , σε αντίθεση με τους επιγόνους των κατασκευαστών, εργολάβων, γιατρών και δικηγόρων που έφεραν το Γαλάτσι στην σημερινή κατάσταση, δεν κρύβει το πρόσωπό της, έχει όραμα και προτάσεις για την πόλη μας που στηριζόμενη στη δημοκρατική λειτουργία του δήμου και την  ενεργοποίηση των πολιτών, των απλών καθημερινών ανθρώπων είναι αναγκαίο και εφικτό να γίνουν πράξη.»
Στην συνέχεια ευχαρίστησε όσους έδωσαν το παρών και ονομαστικά όσους με ζήλο και μεράκι βοήθησαν στο να στηθεί το εκλογικό κέντρο μέσα σε δυο μέρες.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και χαιρέτησαν τους Γαλατσιώτες εκφράζοντας την υποστήριξή τους στην δημοτική κίνηση «Ενότητα για την Ανατροπή» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημήτρης Τσουκαλάς και Ελένη Αυλωνίτου, τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, Κώστας Μπούκας και Κώστας Ζαχαριάδης.
Μεζέδες, κρασί και τα τραγούδια του Αντώνη Χατζηγιάννη βοήθησαν να ομορφύνει η βραδιά.
Στα αμιγώς προεκλογικά, να πούμε ότι στο ψηφοδέλτιο της Κίνησης προστέθηκαν άλλοι δώδεκα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και είναι οι Αντωνόπουλος Άγγελος, Αραγιάννη Κυριακή, Αυγουστίνου Ελπίδα, Καλατζής Χρήστος, Καστρήσιος Αντώνης, Καστρίτσης Τάσος, Κούρου Βάσια, Μαυράκης Νίκος, Μπουλούτης Δημήτρης, Μυρίλλα Βάννα, Νικολέας Δημήτρης και Παυλίδης Κώστας.
Τέλος, σημειώστε ότι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Ενότητας για την Ανατροπή», Λητούς 1 & Βεΐκου, θα γίνουν την Τρίτη 29 Απριλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή