Και τα πεζοδρόμια!

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Και τα  πεζοδρόμια!

Πριν λίγο καιρό δημοσιεύθηκε στον «ΠΑΛΜΟ» η Περίληψη του Διαγωνισμού για την ανάπλαση της νησίδας της Λ. Πρωτοπαπαδάκη, από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι τον Περιφερειακό του Αττικού Άλσους.

Το έργο θα κοστίσει 350.000 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ και θα χρηματοδοτηθεί από ίδους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η διάρκεια του έργου προβλέπεται να είναι 1 χρόνος περίπου και οι εργασίες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσουν προς το τέλος του καλοκαιριού.
Πολύ σωστά που γίνεται η ανάπλαση της νησίδας. Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Αλλά αυτό που έπρεπε να είχε γίνει χθες είναι η ανάπλαση των πεζοδρομίων της Λ. Πρωτοπαπαδάκη. Ο «ΠΑΛΜΟΣ» έχει επανειλημμένα αναφερθεί στο θέμα με αναλυτικό φωτορεπορτάζ. Για να μπορέσει κάποιος να περπατήσει στα πεζοδρόμια της Λ. Πρωτοπαπαδάκη πρέπει, χωρίς υπερβολές, να έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις! Για δε τις μαμάδες με τα παιδικά καροτσάκια ή τους ηλικιωμένους είναι απαγορευτική η διέλευση.
Καλό θα είναι η διοίκηση του Δήμου να δώσει εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία να συνταχθεί μελέτη και για την ανάπλαση των πεζοδρομίων. Μετά μάλιστα τη νέα νησίδα που θα προκύψει, η αναμόρφωση των πεζοδρομίων θα γίνει πιο αναγκαία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή