Η “ψηλή του Survivor” Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκλειστικά στον ΠΑΛΜΟ: “Tα καλύτερα δεν τα έχει δείξει ποτέ η κάμερα..”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Η “ψηλή του Survivor” Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκλειστικά στον ΠΑΛΜΟ: “Tα καλύτερα δεν τα έχει δείξει ποτέ η κάμερα..”

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου μεγαλώσε στη Θεσσαλονική. Ξεκίνησε με το μόντελινγκ στα 18 της χρόνια και μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις για μαγιό – εσώρουχα ,πολλές επιδείξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό . Θέλει να ασχοληθει με τον εθελοντισμό και αυτη η ιδέα της , γεννήθηκε όσο ήταν στην Καραϊβική και έβλεπε τα μικρά παιδιά και την φτώχεια .Πιστεύει πως είναι κάτι που θα την γεμίσει ψυχικά και θα νιώσει χρήσιμη.
Είσαι μοντέλο,είσαι αναγνωρίσιμη με μια ανερχόμενη καριέρα.Για ποίο λόγο συμμετείχες στο Survivor;για ποίο λόγο υπέβαλες τον εαυτό σου σε αυτή την ταλαιπωρία;
Πήγα καθαρά για την εμπειρία,μου έλειπε η αδρεναλίνη και η περιπέτεια οπότε εκστασιάστηκα με το γεγονός οτι μπορώ να ζήσω κάτι τέτοιο..σίγουρα ταλαιπωρήθηκα αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα μόνο για ένα, για το οτι είπα στα παιδιά να με ψηφίσουν..να αποχωρήσω τελικά. Ηθελα να κάτσω λίγο ακόμα.

 

Οισυμπεριφορές και οι χαρακτήρες των παικτών είναι αυθεντικοί ή υποδύονται κάποιο ρόλο με στόχο το έπαθλο των 100.000 ευρώ;
Σίγουρα στην αρχή προσπαθείς να δείξεις μια εικόνα καλή αλλά όσο και να θέλει πιστεύω να κρυφτεί ένας χαρακτήρας ξεδιπλώνεται στην πορεία . Πιστεύω από τη πρώτη κιόλας εβδομάδα οι συνθήκες δεν είναι εύκολες οπότε ένα παραπάνω και δεν πιστεύω πως είναι κακό να έχεις μια συγκεκριμένη στρατηγική άλλωστε είναι παιχνίδι με έπαθλο χρημάτων, το θέμα είναι πως για μένα τουλάχιστον , δεν είναι ωραίο να λες οτι πήγες για την εμπειρία και να έχεις μια στρατηγική , αυτό το θεωρώ ύπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι άλλο σημαντικό είχε συμβεί όσο ήσουν στο παιχνίδι και δεν το είδαμε εμείς;
Καταρχήν πίσω από τις κάμερες ζήσαμε απίστευτα ωραία πράγματα οπότε τα καλύτερα δεν τα έχει δείξει ποτέ η κάμερα. Κάτι συγκεκριμένο δε θυμάμαι δυστυχώς δεν έχω γράψει τα τότε συναισθήματα μου σε ένα χαρτί και με τον καιρό αντιλαμβάνομαι διαφορετικά το survivor

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου από τότε που αποχώρησες από το παιχνίδι;
Σίγουρα χτυπάει το τηλέφωνό μου για διάφορες προτάσεις. Επίσης είχα συνηθίσει τα βλέμματα ανθρώπων έξω , τώρα όμως βλέπω τα βλέμματα αλλά ακούω που ψιθυρίζουν “ωχ η ελισάβετ από το survivor” και τα πιο μικρά παιδιά θέλουν να βγάλουμε μαζί φωτογραφίες , έχει πλάκα.
Επίσης μου κάνει εντύπωση πως οι άνθρωποι ειδικά τα παιδιά μας κανουν πρότυπο μόνο και μόνο επειδή είμαστε από το survivor και δεν συμφωνώ με αυτό. Από εκεί καταλαβαίνουμε πόσο δυνατό είναι το μέσο που λέγεται “τηλεόραση”

 

 

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι από την φωτογράφηση της Ελισάβετ για την γνωστή εταιρεία Op-wear .
Μαγιο: Op-wear    photo: Giorgos Biris

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή