4ο Φόρουμ Εργασίας από τον ΟΑΕΔ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
4ο Φόρουμ Εργασίας από τον ΟΑΕΔ

Το Σάββατο 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 4ο φόρουμ εργασίας του ΟΑΕΔ. Το φόρουμ θα διεξαχθεί από τις 9:00 έως 18:00 στον «Ελληνικό Κόσμο» επί της οδού Πειραιώς 254 στον Ταύρο και πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Οργανισμού, που γνώμονα έχει την προβολή των υπηρεσιών του, δίνοντας έμφαση στις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, στην ατομική συμβουλευτική, στη στήριξη και προώθηση όλων όσων αναζητούν εργασία, για την ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, οι συμμετέχοντες, πέραν των ενημερωτικών ομιλιών και εργαστηρίων, θα έχουν την ευκαιρία εξατομικευμένης υποστήριξης ως προς το σωστό τρόπο αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος αλλά και τη γενικότερη ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ.
Εξειδικευμένοι σύμβουλοι EURES από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρίσκονται στη διάθεση όλων για την παροχή πληροφοριών που αφορούν σε θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας στην Ευρώπη.
Στο 4ο φόρουμ Εργασίας θα προσκληθούν όλοι οι άνεργοι από την Αττική με βασικό προσανατολισμό την προσέλκυση άνω των 5.000 ατόμων!
Οι στόχοι είναι:
• Εξοικείωση του ανέργου με τον υποψήφιο εργοδότη, μέσω της συμμετοχής επιχειρήσεων, οι oποίες θα αναλάβουν τη διεξαγωγή συνεντεύξεων των ενδιαφερομένων και τη συλλογή βιογραφικών τους, με στόχο την προώθησή τους σε ανάλογες θέσεις εργασίας.
• Ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων για τη διευκόλυνση της επαφής ανέργων με επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.
• Παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης και επιμέλειας βιογραφικού σημειώματος από εξειδικευμένους συμβούλους.
• Καθοδήγηση των αναζητούντων εργασία για ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ.
• Πληροφόρηση από εξειδικευμένους Έλληνες και ξένους συμβούλους EURES σχετικά με ευκαιρίες απασχόλησης στην Ευρώπη.
• Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με πολλαπλά εργαστήρια και ενημερωτικές ομιλίες.
• Προώθηση ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης του ΟΑΕΔ.
Το φόρουμ Εργασίας (www.forumergasias.gr) αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τους αναζητούντες εργασία, να έρθουν σε άμεση επαφή και να διερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα πολλαπλών δυνατοτήτων και διαφόρων ειδικοτήτων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις υφιστάμενες ανάγκες τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή